sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Ketut ja karhut metsäretkellä


Hennin suunnittelemaa "Ketut ja karhut" -kuosia saa nyt trikoona ja väritkin on vaihtunut. Keltainen pohjaväri sopiikin hyvin kevääseen. Kangasta oli ilo ommella, vaikka me molemmat siskokset ollaankin aina oltu vähän arkoja trikoovaatteiden ompelijoita. Nyt Henni kuitenkin onnistui ompelemaan kaksi paitaa ilman suurempia ongelmia. Ainut ongelma oli kappaleiden yhdistäminen kanttauskohdista, kun saumuri työnsi ylempää kangasta paikaltaan ja kappaleet ei sitten menneet ihan kohdikkain. Ompelukoneella tehty apuommel kanttausten yhdistämiskohtaan auttoi vähän asiaa.


Tänään ketut ja karhut pääsivät  retkeilemään metsään. Pienen hetken ne saivat tutustua heräilevään luontoon, mutta eihän siellä kovin pitkään tarjennut vielä paitahihasillaan.

15 kommenttia:

 1. Oi mikä ihana kuosi ja kiva paita! Itselläni tuo trikoon ompelu on kyllä hyvin vastenmielistä, lähinnä koska en osaa, ehkä opin vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Suosittelen kyllä rohkaisemaan mielen ja kokeilemaan, opit ihan varmasti.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tykkään kyllä itsekin tästä keltapojaisesta!

   Poista
 3. Toi kuosi on kyllä tosi ihana. Väritkin on nätit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuli itsellekin innostus tähän kuosiin uusien värien myötä.

   Poista
 4. Tuo keltainen sopii niin hyvin tuohon pohjaväriksi. Ehkä täytyy itsekin sellaista hieman hankkia kevääseen... Kiitosta muuten siskokset arpajaisvoitosta, minä laitan Hennille viestiä aiheesta! Kepparit pääsevät hommiin heti, kun nykyinen muumitiskirätti on antanut kaikkensa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain. Ollaan yhteyksissä, eiköhän se kepparirätti tässä kulkeudu teidän huusholliin.

   Poista
 5. IHANA!mistä tätä saa ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Nyt alkuun ainakin Kestovaippakauppa.com -verkkokaupasta. Tuossa kuositekstin kohdassa onkin suoralinkki kauppaan.

   Poista
 6. Ihana kuosi jälleen!
  Ilo katsella kättenne työtä!
  Riitta

  VastaaPoista
 7. Ihana paita :) Harmi ettei itsellä ole koneita, vaikka taitoa saattaiskin olla. Täytyy tyytyä vaan ihailemaan :)

  VastaaPoista
 8. Eilen kotiutui Ketut ja karhut -trikoo myös meille. Kunhan vaan saan lapsoste päikkäreille, niin alkaa villi kankaitten leikkely ja ompelu! :)

  VastaaPoista