sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Angry Birds


Henni maalasi viisivuotiaan pojan synttärilahjaan Angry birdsin. Taas oli harkinnassa myös aplikointi, mutta LPS-mekon maalaushomma oli niin kivaa ja jännittävää, että täytyihän sitä kokeilla uudelleen. Tällä kertaa Henni laittoi kankaan alle värityskuvan ja väritti siveltimellä ääriviivoja tiirailleen. EMO-tuotannon painoväreillä lakanakankaalle maalattu lintu onnistuikin yli odotusten :)


Vihainen lintu pääsi pomppimaan pussukan kylkeen johon sujahtaa vaikkapa lisää lintuja, autoja tai muita tärkeitä tavaroita. Maippu teki isomman hamahelmi linnun lahjaksi netin haulla löytyneellä mallilla. Hennin poika halusi kiihkeästi myös oman "ängrrri böötsin", joten Henni teki pienemmän version hänelle. Kankaina pussukassa on risojen äityisfarkkujen lahjetta, aplikaatioissa vanhaa lakanaa ja vuorikankaana essun helmaa. Yllä olevassa kuvassa näkyy myös kierrätysvetskari, jossa on vetimenä kiva rengas.11 kommenttia:

 1. Hieno pussukka, vaikkakin noi kiukkuiset linnut on mun makuun vähän liian kiukkuisia ;) Tosi hyvin taas onnistunut maalaus!

  VastaaPoista
 2. Kummipojalla on tulossa 10-v synttärit ja lahjaksi on jo suunniteltu muuta AB-tavaraa. Joten taidanpa tehdä tämmöisen siihen kaveriksi, idea ja toteutus ovat mainiot!

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi miten upea! Itse olen vain aplikoinut lintuja pipoihin ja paitoihin, on kyllä aika hittejä olleet (kuvia muutaman postaus taaksepäin).

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Nyt on jo yksi uusi maalaus tehty ja ideoita tulvii eli lisää kangasmaalauksia luvassa.

  Katri: Tosiaan aika kiukkuisia ovat, mutta menin kokeilemaan eilen peliä ja aika koukuttavalta vaikuttaa. Pitää pysyä tiukkana!

  Elina: Hienoa, jos tästä poiki lahjaidea. Kaupan vastaavat vaikuttivat, niin epäilyttäviltä tuotannon ja materiaalien puolesta. Voin kyllä suositella maalamista! Se on tosi kivaa!

  Hanna: Tervetuloa lukijaksi ja upeita oli applikoinnit! Erityisesti herkulliselta näytti punainen vihainen lintu keltaisella taustalla!

  VastaaPoista
 5. Ihania! Munkin pikkuselle pitäs kehitellä jotain angry birds-juttua, kun se ihan täpinöissä haluaa aina iPadillä pelata lintupeliä :) Hauska idea tuo maalaus!

  VastaaPoista
 6. mun täytynee töissä pistää ipanat tekemään noita hamahelmi-lintuja, kun ovat pelistä niin täpinöissään.

  nimimerkillä koukussa peliin itsekin ;D

  VastaaPoista
 7. Kiitos, kiitos. Suosittelen kyllä kokeilemaan maalausta ja hamahelmilläkin on hauska leikkiä :)

  VastaaPoista
 8. Kummipojan lahjapenaali on valmistunut tämän idean inspiroimana. Löytyy täältä: http://aarnilintu.blogspot.com/2012/02/angry-birds-akatemiaan-mars.html Maalaus oli tosi kivaa:)

  VastaaPoista