maanantai 19. joulukuuta 2011

Onnea voittajille!

"Pikkuporo"-tilkkujen arvonta on suoritettu. Henni nosti tonttulakista kaksi lippuslappusta, joissa luki: "Todella kaunis tilkku! Mukana yhdellä arvalla" ja "Mukana arvonnassa". Onnea Johanna ja Sirkkuli!


Lisäksi päätimme arpoa vielä kolmannen tilkun sen kunniaksi, että upea 300 lukijan raja ylittyi! Ja kolmantena tonttulakista löytyi lappu, jossa luki näin: "mukana ollaan...t. Riitta" Eli onnittelut meidän Riitta-tädille, joka onkin liittynyt ensimmäisten joukossa seuraamaan blogiamme. :)

Lämpimästi tervetuloa uudet lukijamme! Ja suuri kiitos myös pidempään mukana olleille. Ilman teitä emme taitaisi tälläistä joulukalenteriakaan järjestää. Onkin mukava huomata, että teitä aktiivisia seurailijoita on jo noin paljon.


Sirkkuli ja Johanna laittakaahan meidän sähköpostiin (siksaksisters (at) gmail.com) yhteystietonne pikapikaa niin laitamme kangastilkut postiin! Riitta taitaa saada omansa ilman välikäsiä.

Arvonnassa käytetystä ihanasta lakista eli Kimperin tonttulakista tuli mieleen, että myös Kimperin blogissa arvotaan. Eli jos ei arpaonnea ollut meidän arvonnoissa niin kokeilkaapa onnea siellä! Arvonta-aika on tämän vuoden loppuun. Voitte myös käydä tutkailemassa Kimperin uutta verkkokauppaa klikkaamalla seuraavaa logoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti