tiistai 20. joulukuuta 2011

Luukku 20


Kukkia ja torttuja pakettien koristeiksiPaketointipuuhat taitaa olla monilla nyt ajankohtaisia. Niin myös meillä. Elina tekikin paria pakettia varten perinteisen ruusukkeen ja yhteen pakettiin koristeeksi valmistui Kusudama-kirjanmerkki. Kusudama-kirjanmerkin saakin kivasti littanan paketin kulmaukseen. Ohje ruusukkeiden tekoon löytyi How about orange -sivustolta ja Kusudama-kirjanmerkkihän on vanha tuttu Sandy´s Space -blogista. Tällä kertaa Elina käytti materiaalina aikakauslehden sivuja. Ruusukkeita tehdessä Elina ei käyttänyt niittejä vaan liimaa. Liima toimikin erinomaisesti. Ja kivoja tuli!


Henni puolestaan askarteli pakettitorttuja :) Niiden teossa Henni pääsi hyödyntämään eräistä syksyn ihanista häistä jääneitä haaraniitteihin liimattuja nappeja. Ne olikin jo jonkun aikaa odottanut sopivaa uusiokäyttöä. Tämän mallin voi toteuttaa myös liimamalla, jos ei halua käyttää haaraniittejä. Elina tekikin yhden tällaisen pakettitortun ja liimasi keskelle helmen. Helppoa, nopeaa ja sopii monenlaisiin juhliin, kun torttu-mielikuvan muuttaa paperihyrräksi.

3 kommenttia:

 1. Aivan ihana torttuhyrräkuva. Miten tehokkaalta tuo hyrrämuoto näyttääkään särmästä paperista leikattuna ja vahvan värisellä pohjalla!

  VastaaPoista
 2. Ruseteissa toimii myös kaksipuolinen teippi tai valokuvateippi. Kokeiltu on.:)
  -Werhoutuja

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista. Täällä on edelleen paketit paljaana ilman kääröjä.

  VastaaPoista