perjantai 23. joulukuuta 2011

Luukku 23


Nuppupeitot
Henni ompeli muutaman pikkuisen peiton Nuppupeitto-keräykseen. Nuppupeitto on monille varmasti tuttu juttu ja monissa blogeissa onkin ollut esillä upeita peittoja. Mukavaa huomata, että tälläiset keräykset ja projektit innostavat käsityön harrastajia ja ammattilaisia osallistumaan. Nuppupeitot menevät pienille keskosille tai muuten tehohoitoa saaville vauvoille. Ensimmäiset Nuppupeitot on lahjoitettu HYKS:in vastasyntyneiden teho-osastolle jouluna 1998 eli jo 13 vuotta sitten.

Nuppupeittoja varten saimme Kestovaippakaupasta lahjoituksena keltaista babyfleecekangasta. Yhteen peittoon tuli Hennin suunnittelemaa ja painamaa "tinttikangasta" ja loppuihin kierrätettyjä vintagekankaita.

Muistakaahan myös imetysnukkehuutokauppa. Siellä on nyt Elinan tekemiä nukkia huudettavina, jotka onkin viimeiset huudettavat nuket. Jos sellaista itselleen halajaa, niin nyt kannattaa toimia.

2 kommenttia:

  1. Ihania nuppupeittoja! Tuosta kissakankaasta meillä on ollut pienenä joku viltti tai peitto tai lakanat. :)

    VastaaPoista
  2. :) Vanhat kankaat on kyllä siitä mukavia, että niihin liittyy aina muistoja, jotka herättävät tunteita. Uusiin kankaisiin ne muistot sitten kerätään ja myöhemmin nekin voivat saada samalla tavalla merkityksiä, kuin omat lapsuuden kankaat. Sekin on kiva.

    VastaaPoista