keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Luukku 14


ImetysnukkeImetysnukke -huutokauppa on ehkä ollut yllättävin ja hienoin varainkeruuidea mihin olemme lähiaikoina törmänneet. Minnan ja muiden tekemät imetysnuket ovatkin käyneet hyvin kaupaksi ja varoja Unisefin hyväksi on kertynyt jo noin 1500 euroa. Halusimme kantaa myös kortemme kekoon, joten Elina tehtaili viisi ihanaa imetysnukkea, jotka tulevat myöhemmin huutokauppattavaksi. Käykäähän huutelemassa tai muuten vain lahjoittamassa rahaa hyvään tarkoitukseen!


7 kommenttia:

 1. Ihana ajatus ja voi veikeys, mikä toteutus!! Mä kyllä innostun ihan kympillä näistä jutuista, missä on pohjalla joku jännä idea :)

  VastaaPoista
 2. Oo nää on mahtavia. Hauska nähdä muiden tekemiä, kaikki on jollain tavalla hyvin erilaisia...niin kuin oikeatki äidit ja lapset:) Rahaa on oikeasti kertynyt paljon enemmän, olen unohtanut päivittää laskurin. Taidan tehdä sen heti...mutta kyllä yhteistyössä on voimaa!

  VastaaPoista
 3. Nämä ovat valtavan ihania! Olen myös huutokauppaa seuraillut, ja minustakin on hauska nähdä eri ihmisten versioita nukeista, kun kaikista tulee niin omannäköisiään. Vielä kun tarkoitus on näin hyvä, ei voi olla ihastelematta.

  VastaaPoista
 4. Hienoa jälkeä! Tärkeä aihe hyväntekeväisyyteen, itsellekin ajankohtainen :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! Tosissaan on tärkeä aihe tämä. Kyllä niistä nukeista aina vähän erilaisia tulee, kun on eri tekijä. Itse tosin kopioin aikalailla Minnan tekemiä nukkeja. Noi pitsihiukset on vaan niin kivat. Tietty kankaatkin vaikuttaa paljon siihen millaisia nukkeja milloinkin syntyy...

  Minna: arvelinkin, että laskurissa saattaa olla hieman vanhentunutta tietoa, mutta että ihan 1000 eurolla heitti! Vautsi, hienosti on nukkeja myyty!

  VastaaPoista