maanantai 7. marraskuuta 2011

JunasynttäritHenni askarteli poikansa kaksivuotissynttäreille tarjoilujunan teemaan sopivasti. Kierrätysmateriaalit on verhoiltu akvarellipaperilla sekä värillisillä askartelupapereilla. Raiteina toimii vanha puinen kangaspuiden pirta.


Maipun kanssa painettiin junaservettejä EMO-tuotannon kangasväreillä. Niiden teossa käytettiin samaa leimasintekniikkaa kuin kutsukorteissakin. Veturikeksejäkin piti tietysti olla. Tällä kertaa koristelut sai jäädä, kun oli synttäreiden valmisteluhetkellä muuta mietittävää.Tarjolla oli myös muffinseja. Nämä ruskeat ristikot voivat kuvata vaikka tiheää rautatieverkostoa :) Paremmalla ajalla olisi voinut tikunnokkaan askarrella rautateiden liikennemerkkejä, täältä.


Viimetipan luovaratkaisu kakun koristeluun löytyi karkkihyllystä. Ainakin koristeet oli "maistavia", kuten synttärisankari olisi ehkä niiden makua kuvaillut. Marsipaanilla tai muilla koristemateriaaleilla olisi kyllä saanut varmasti hienompaakin aikaan, mutta eihän niitä oikein pysty syödä tai ainakaan ne ei meille siskoksille maistu. Lakut ja suklaa sen sijaan kasvattavat tulevan talven varalle hyvin tuota rasvapeitettä ;) Hennin mies leipoo perinteisesti kakut ja Henni sitten huolehtii koristelusta. Tällä kertaa tehtailtiin mahtipontinen kerroskakku ja yksi kakku sai riittää.

6 kommenttia:

 1. Tosi kivasti keksitty käyttää kierrätysmateriaaleja. Tuo tarjoilujuna on ihan huippu kaideraiteineen!

  VastaaPoista
 2. Minäkin liputan tarjoilujunalle - hieno idea!!!

  VastaaPoista
 3. Teillä on aina niin vimpan päälle mietittyjä juhlajuttuja, että ei voi kuin ihailla!

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Juhlia on tosi kiva suunnitella ja järjestää. Nykyisin meinaa tosin olla ajan kanssa vähän tiukkaa, kun ideoita olisi enemmän kuin sitä aikaa toteuttaa. Juhlat oli oikein onnistuneet, mutta siitä kuuluukin kiitos vieraille ja tietysti iloiselle synttärisankarille.

  VastaaPoista
 5. Iloiset onnittelut Maunolle! Hienot juhlat, tyylikkäät tarjoilut!

  VastaaPoista
 6. meidän kaksjapuolvee sanoi tuon kakun nähdessään: oo! una kakku, eipoo tätä! :D Onnea täältäkin!

  VastaaPoista