lauantai 22. lokakuuta 2011

Kirahveja takissa



Henni on jo jonkin aikaa hautonut laatikossa paria takkiprojektia. Tällä viikolla oli appivanhemmat kylässä, joten ensimmäinen takki pääsi työnalle. Pojan kirahvitakki valmistuikin nopsakkaa. Takki on ommeltu itse piirretyllä kaavalla, kun ei sopivaa 98 cm koon kaavaa löytynyt. Kankaana on ihana kirahvikuosinen muru-neulos. Resorit on ollut varastossa jo jonkin aikaa ja ne on tilattu luultavimmin Myllymuksuilta. Vuorina takissa on polar fleece, joka on ostettu Eurokankaasta. Inspiraatio tällaisen muruisen takin ompelemiseen tuli, kun Henni näki viime keväänä Korppiemon tekemän Vink-kuosisen fleecellä vuoratun takin. Siitä saakka on takin teko ollut mielessä ja vielä täytyisi siis ommella Maipulle omansa. Mutta siitä lisää sitten myöhemmin, kun tulee valmista.

Muhkea takki ei tullut yhtään edukseen litteänä valkoista taustaa vasten, joten Henni räpsäisi myös pari kuvaa takista in action.







7 kommenttia:

  1. Muru-kuosit on niin ihania. Kiva takki tuli.

    VastaaPoista
  2. Onpa nätti takki! Ja mätsää hienosti menopelinkin kanssa. ;)

    VastaaPoista
  3. Ihana tuli, kivan raikas toi turkoosi resori ja fleece. Ja tosiaan, sopii hyvin mopoon :)

    VastaaPoista
  4. Muru-kuoseissa on kyllä sitä jotakin. Tyylikäs ja sopivan lapsekas setti.

    VastaaPoista
  5. Ihastuttava. Ruskea-turkoosi on ihana yhdistelmä. Tätä ideaa voisikin soveltaa muutamaan kaapissa hautuneeseen muruneulokseen.

    VastaaPoista
  6. In action-kuvat on niitä parhaita! Ihanahan tuo takki on, kirahvit&värit=täydellisyys:)

    VastaaPoista
  7. Oijoi, ihana!!! Ja nuo villahousut on ihan superhienot. Minkähän takia meillä on vain ruskeat ja tummansiniset (blääh) pitkälahkeisena??

    VastaaPoista