perjantai 9. syyskuuta 2011

Elinan esikoisteos - Loruja linnuista


No niin nyt odotus palkitaan. Ollaan täällä jännityksellä odotettu Elinan esikoisteoksen ilmestymistä ja tänään se julkaistaan, "Loruja Linnuista"! Kirjan kuvat on ottanut luontokuvaaja Benjam Pöntinen. Kiitos Bengalle upeasta kuvituksesta! Kirjan voi nyt klik-klik-klikkailla ostoskoriin kustantajan, Maahengen -sivuilla.


Loruja Linnuista
Elina Kynsijärvi, Benjam Pöntinen

"Kirjan lorut kertovat hauskalla ja koskettavalla tavalla eläinten elämästä. Niistä pienet ja suuremmatkin oppijat saavat tietoa kotoisista siivekkäistämme mielekkäällä tavalla. Rytmikkäät ja helppolukuiset lorut herättävät ajatuksia ja luovat pohjaa luontoaiheisille keskusteluille. Elina Kynsijärven kirjoittamat lorut yhdistyvät hienolla tavalla luontokuvaaja Benjam Pöntisen upeisiin lintukuviin.

Kirjassa loruillaan mm. metsojen haavemaasta, laiskasta käestä, surullisesta peltopyystä, lapinpöllön kasvojen juovista ja muuttopuuhiin lähtevästä kurjesta."


Tiu-tiu tikka,
palokärkilikka
sulhastansa hoputtaa:
"Koitahan nyt koputtaa,
pesä mulle parahin,
koti kaikkein avarin."

Niin nokka alkaa naputtaa,
tasaisesti taputtaa.
Lastut lentää sinne tänne,
kovilla on kaulajänne.
Kohta pesä valmis on
ja aika kunnon karkelon.Tulevan viikon aikana juhlistamme kirjaa postaamalla lintuaiheisia käsitöitä ja syömällä paljon täytekakkua! Sukulaisten keskuudessa Elina tunnetaankin suurena kakunystävänä ;)

10 kommenttia:

 1. Valtaisat onnittelut! Menipä heti AdLibriksen valvottavien kirjojen listalle (ei ollut vielä tilattavissa tietenkään), jotta päästään lukemaan lisää lintuloruja.

  VastaaPoista
 2. Hurjasti onnea, tosi mahtava juttu!!

  Ja miten sulonen tuo tikka-loru onkaan.. "kovilla on kaulajänne" :D

  VastaaPoista
 3. Oi kun ihana! Papukaijaperheenä arvostamme kovasti, onkohan saapumassa kirjastoihin kenties? :)

  VastaaPoista
 4. Oih, suuren suuret onnittelut!!! :)

  VastaaPoista
 5. Vautsi, hieno saavutus. Onnittelut!

  VastaaPoista
 6. Mahtava kirja, onnea Elina! :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis kiitos onnitteluista! Täällä on eilen jo kakuteltu ja tänään vielä rääppiäiset.

  Hannaliini ja Milla: kirjaa saa toistaiseksi tilattua vain tuolta kustantajalta suoraan. Menee varmasti hieman aikaa ennenkö se on AdLibriksessä, kaupoissa tai kirjastoissa. Kirjastoihin kirjaa kannattaa kyllä käydä toivomassa. Sitä varmemmin se sinne tulee :)

  VastaaPoista
 8. Näin tänään kirjan livenä ekan kerran ja se oli kyllä tosi hieno. Elinan hienot lorut sopii täydellisesti Benjamin upeisiin kuviin! Suosittelen kyllä tutustumaan!

  VastaaPoista
 9. Kirja on todellakin aivan upea! Viikonloppuna sitä luettiin ja siihen ihastuttiin. Onneksi olkoon vielä kerran! Ja voi mitä kaikkea muuta ihanaa täällä blogissa on... Esim. tuo mekko kankaineen ylempänä aivan ihastuttava. Kaiken kaikkiaan ihailtavaa ahkeruutta, tavattoman hienoa jälkeä. Mahtavaa tytöt, mahtavaa kerta kaikkiaan! :) t. Piritta

  VastaaPoista
 10. Kiitos Piritta! Aivan tässä meinaa punastua sun mahtavan ihanasta kommentista! Kiitos vielä kerran, kiitos :D

  VastaaPoista