perjantai 23. syyskuuta 2011

AarrepussiMaippu väritteli tinttikangasta kangastusseilla ja siitä ommeltiin yhdessä äidin kanssa aarrepussukka. Viisivuotiaalla Maipulla onkin tapana keräillä maasta kiviä ja muita aarteita taskuihinsa. Kerran viime keväänä taskussa oli päiväkodin pihasta löytynyttä "jäätä, joka ei varmaankaan ole lasia". No lasiahan se oli, mutta ei onneksi teräväreunainen pala :-/ Silloin keväällä tuli yhdelle synttärisankarille ommeltua oma aarrepussukka ja Maippu sai vasta nyt omansa. Nauha on jäänyt yli yhdestä mekosta ja kangas on vanhaa lakanaa.


4 kommenttia:

 1. Kaunis aarrepussukka.
  Pitäisikin tehdä muutamia aarrepussukoita myös itse.

  VastaaPoista
 2. Pienet lapset kyllä tuntuu tosi paljon käyttävän erilaisia pussukoita / laukkuja yms leikeissään. Meillä on välillä melkein kinaa parista pienestä kangaspussukasta, pitäisikin muistaa ommella niitä lisää. Nyt tosin viime päivinä "eväsretkille" pakattavia "eväitä" onkin ollut niin paljon, että huomasin maitomiehen kylmälaukun joutuneen lasten leikkeihin pullolleen pehmoja ja junaradan palasia :p

  VastaaPoista
 3. Kiitos :)

  Meilläkin käytetään ja täytetään kaikenlaisia pussukoita ja laukkuja leikeissä. Usein ne on niin täynnä, että saumat pullottaa. Tämä aarrepussukka on toistaiseksi ollut sisäleikeissä vain.

  VastaaPoista
 4. Kiitän muistutuksesta, sain vihdoin blogiinkin saakka meidän vanhan aarrepussin. Kyllä ne on tosi tarpeellisia tosiaan, voisikin lahjoiksi surautella taas muutaman.

  VastaaPoista