tiistai 23. elokuuta 2011

TiskikukkaEilen illalla Elina huomasi kaapissaan oikein karkean akryylilangan. Se tuli kuin tilauksesta, sillä vanha tiskiharja oli tosi haisuli. Aluksi Elina ajatteli, että tekee tiskiharjan päähän vaihdettavan lapun. Vanhojen harjasten poistaminen osoittautuikin liian vaikeaksi tehtäväksi, niin tiukasti ne oli kiinnitetty. No täytyi sitten tyytyä pesulappuun. Ajatus tiskikukan virkkaamiseen tuli Villapata kiehuu -blogista, josta löytyykin kiva ohje kiillotuskukkasen virkkaamiseen. Elina ei kuitenkaan käyttänyt tätä ohjetta, kun ei jaksanut illalla enää avata tietokonetta. Elina aloitti kukkasen Afrikkalaisen kukan ohjeella, joita on muutenkin nyt tullut virkattua. Ja sitten loput onkin sovellettu itse.

4 kommenttia:

 1. Hauska! Amerikan serkut ne näyttivät tiskaavan juurikin tämän tapaisilla tai vastaavilla.. :)

  VastaaPoista
 2. Hitsiläinen, miullahan olisi tuolla kerä akryylilankaa, jolle en oo toistaiseksi keksinyt käyttöä. No, nyt löytyi! :)

  VastaaPoista
 3. Tämäpäs mielenkiintoinen blogi,soma tiskikukka =)

  VastaaPoista
 4. Kiitosta kommenteista :) Tosi mukavaa on kyllä tällä tiskikukalla tiskata. Ja se kuivaakin melko nopeasti. (aiemmin virkkaamani puuvillalankainen tawashi nimittäin kuivaa toooosi hitaasti). En taida enää tiskiharjaa tarvita. Ehkä täytyy tehdä toinen tämmöinen pitsikukka, niin saa toisen aina koneeseen välillä.

  Hanna: taitaakin olla muualla maailmassa yleisempää käyttää jotain tämäntyyppisiä tiskiriepuja. Kätevältä kyllä tuntuu.

  Nuppulinnatar: Akryylilangalle ei tosiaan helposti löydy käyttöä. Tässä se tuntuu toimivan tosi hyvin.

  Nina: Tervetuloa seuraamaan blogia!

  VastaaPoista