sunnuntai 14. elokuuta 2011

Les Paul - halpa kopioElinan teki sukulaisperheen vauvalle nimiäislahjaksi Gibsonin Les Paul -kopion. Vauvan isältä löytyykin ihan oikea "Paula", joten sillä tämä malli. Miehensä yllyttämänä Elina teki kitaraan melkoisesti yksityiskohtia, joskin jokunen jäi vielä uupumaan. Kitarassa mittasuhteetkin pitäisi olla aikalailla kohdillaan. Elina suunnittelikin kitaraa hartaudella ja piirsi kaavat suurentaen näytöltä piirrettyä kuvaa ruutusuurennos-tekniikalla.

Mukavaa taas oli, että kitaran materiaalien takia ei tarvinnut lähteä tekemään uusia hankintoja. Punainen vakosametti ja Marimekon kankaat odotti äitimme kangaskaapissa, johon osa meidän siskosten aiemmin ostamista kankaista on jäänyt. Violetti lanka on huuto.netistä, oranssi lanka purkutavaraa pitsiliinasta ja kielissä käytetty kalalanka, oranssi sekin, Hennin entisen koulun poistomyynneistä. Niin ja neppi on Hennin ehtymättömistä neppivarastoista, joostettu aikoinaan Kestovaippakaupasta.


Blogissamme on aiemmin esitelty Hennin tekemä pehmokitara. Se onkin ollut Elinan tytölle tosi mieluinen ja herättänyt kiinnostusta etenkin kitaraa soittavissa vieraissa. Alunperin innoitus pehmokitaran tekoon on Tilli Mössönpoika ja muita ihania -blogista, jossa on nähtykin monenlaisia ihania pehmoisia kitaroita.


10 kommenttia:

 1. No jopas on mahtava kopio! Itse en sitä halvaksi kyllä sanoisi, sillä tuskin kovin monella on mahdollisuutta näin erikoisella kitaralla soittaa. :) Itse nautin suunnattomasti kaiken tutun kopioimisesta pehmoversioiksi, joten minua tämä kiinnostaa erityisesti. Voisin ottaa esim. sohvatyynyksi.

  VastaaPoista
 2. aivan ihana. meillekin kelpaisi varmana. teillä on aivan mahtavia ideoita ja toteutuksia <3 oon niin fani <3

  VastaaPoista
 3. Jestas kun hieno!!! En halvaksi sanoisi minäkään. Luulenpa että monellekin tuollainen lahjus olisi arvokas muistoesine.

  VastaaPoista
 4. Tosi komea! Siinä mahtaa olla hieno sointi! Tämä voisi olla appiukolleni myös oiva lahjaidea...

  VastaaPoista
 5. Hieno! Tuo jäi näkemättä livenä ;)
  -saara

  VastaaPoista
 6. Kitarasta tuli tosiaa upea! Harmi Saara, että et nähnyt kitaraa livenä.

  VastaaPoista
 7. Kiitos vielä Elinalle ja Hennille upeasta kitarasta ja pulloista!!! :) Täällä kotona kitara komeilee isin kitaroiden vieressä :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos huippukivoista kommenteista!

  Saara: harmittelinkin heti kun lähdit, että unohdin näyttää. No onneksi on tämä blogi niin ei jää mikään näkemättä :)

  Karo: kiitos ihanista juhlista! Olisi kiva nähdä Maisan "Paula" aidon vieressä.

  VastaaPoista