lauantai 9. heinäkuuta 2011

Tunika apilamekon kaavaa hyödyntäen


Apilamekosta tuli niin kiva, että Henni ompeli samalla kaavalla itselleen lyhythihaisen tunikan. Nyt kankaana on Nanson trikoo, joka on Kangastukun kangaslajitelman yllärikangas. Kankaasta oli aiemmin leikattu tunika yksivuotiaalle, joten tämän tunikan ylä ja alaosa täytyi tehdä eri paloista. Onneksi kangasta oli kuitenkin sen verran, että kuvion kohdistukset onnistuivat hyvin. Apilamekosta poiketen tunika on hieman lyhempi ja hihatkin on lyhyet. Hihojen suulla on kuminauharypyrys. Pienillä muutoksilla tulee kyllä aivan jo erinäköinen vaate, vaikka värimaailmakin on sama.

3 kommenttia:

  1. Hieno muunnos! Tumma värimaailma kiehtoo minua aina vaatteissa, ruskean ja valkoisen yhdistelmä toimii. Voi kun osaisi/viitsisi itsekin tehdä vaatteita. :S

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Rohkeasti vain ompelemaan itselle vaatteita! Hyvän kaavan, kun löytää, niin onnistumisen ilo tulee melkoisen helposti.

    VastaaPoista
  3. Niinhän se on. Olen mä joskus yhden mekon tehnyt, mutta se on tuolla kaapissa käyttämättömänä. :) Kaipaisin kunnon koneita niin inspiraatio ompeluun voisi olla vähän toisenlainen..

    VastaaPoista