torstai 21. heinäkuuta 2011

Fanttinen punos


Aiemmin blogissamme oli ohje punotun pannualusen tekemiseen. Siinä esimerkkialunen oli tehty sormivirkatusta matonkuteesta. Tässä on vielä Hennin tekemä fanttilangasta punottu pannunalunen. Punontakuvio tulee selkeämmin esille fanttilangalla punottaessa kuin virkatussa. Ehkä ohjettakin on  helpompi tulkita tämän kuvan avulla. Fanttilanka on Pirkanmaan Kotityön.

11 kommenttia:

 1. Onpa hieno! Huvittaisi kokeilla. :)

  VastaaPoista
 2. Tässäpä mainio lahjaidea! Mä olen lapsena tehnyt tän tyyppisiä juttuja partiossa, jospa vielä vanhasta muistista osaisi tehdä tuollaisen :)

  VastaaPoista
 3. onpas kaunis ja yksinkertainen kuvio.

  VastaaPoista
 4. Hyvännäköinen pannunalunen! Huvittaisi tosiaan kokeilla! Kiitos myös ohjeesta!

  Mukavaa viikonloppua teill! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos ohjeesta!! Tämä menee ehdottomasti kokeiluun :)

  VastaaPoista
 6. Hei!

  Nyt tarvitsen apua; ei tajua..:(
  Kun punon saan kyllä tuon palmikkokuvion tehtyä muuten oikein mutta se reuna missä tämä kerroksen vaihtuminen tehdään niin se ei onnistu; eli siihen tulee jotenkin "palmikkoton" kohta... viidessä kohtaa viimeisillä kierroksilla teen alituksen. Jotakin on nyt jäänyt minulta huomaamatta. Hoksaisitteko mikä siinä vois mennä vikaan? Olen pähkäillyt ja pähkäillyt...

  Terveisin Piiku

  VastaaPoista
 7. Kiva, kiva, että näin moni innostui punontaohjeesta!

  Piiku: minä en nyt kyllä osaa auttaa, kun en oo itse näitä tehnyt, mutta uskoisin että Henni kyllä osaa. Henni on nyt lomareissulla, joten vastausta joutuu hieman odottelemaan. Pahoittelen.

  VastaaPoista
 8. Hei!
  Nyt valkeni; monen yrityksen ja erehdyksenkautta onnistui!! Tosin armaalla miehelläni oli osuutta asiaan:)
  Kiitos ohjeesta!!

  Terveisin Piiku

  VastaaPoista
 9. Hei Piiku, hieno homma, että lähti valkenemaan ja apu löytyikin läheltä :) Mitä olet mieltä, olisiko ohjetta hyvä selventää jotenkin?

  VastaaPoista
 10. Vau! Tämä pitääkin näyttää miehelleni, hän on puuhaillut köysien kanssa viime päivinä tämän tyyppisten juttujen parissa ja mietitään vähän materiaaleja. Tuohon voisi vielä ehkä neulahuovuttaa yksityiskohtia..

  Teillä on muuten tosi hyvä meininki ja teidän yhteisnäyttelystä tuli mieleen, että voi kun olisin voinut olla mukana puuhailemassa! ;)

  Tervetuloa kylään luovuuden linna -blogiini!

  VastaaPoista
 11. Kiva elinap kun kävit kommentoimassa ja mukavaa, jos ohjeesta on hyötyä projektiinne. Kävin juuri tutustumassa blogeihisi ja ne oli kyllä TOSI inspiroivia. "Voi jospa oisin saanut olla mukana" tulee niistäkin mieleen :D

  VastaaPoista