perjantai 15. heinäkuuta 2011

Baktusleikki


Orava

Henni aloitti keväällä tämän pienen pehmeän baktuksen ja sai nyt viimeiset pari riviä tehtyä ja pääteltyä langat. Baktus on vähän tylsä kuvattava, etenkin yksivärinen ja vielä ruskea. Tulipa mieleen sitten vähän hassutella baktuksen kustannuksella. Lankana on Drops Silke Alpaca, joka on ostettu joskus TitiTyyn alekorista. Innostuitko sinä baktusleikistä? Kuvaahan omat baktushahmosi ja linkitä blogiimme!

********

Shortly in English: Playing with baktus. Henni made this baktus and she thought it is a bit boring to take a photo of one coloured, brown baktus. So she got this idea to play with it. Did you get inspired of playing with baktus? If you did, please take pictures of your own baktusfigures and make a link to our blog! (P.s. try to guess which of the photos represent squirrel, swan, bunny, dog and deer , you learn some Finnish too!)


Koira


Joutsen


Pupu



Kauris

7 kommenttia:

 1. Monikaan ei näytä kertovan omissa Baktus-kertomuksissaan, minkä kokoisena on huivin kokenut toimivan parhaiten. Hienoja kuvia on kyllä netti pullollansa, ja ohjekin oli helposti löydettävissä. Tosin, jos ajatus on käyttää käytössä oleva lanka loppuun, tulee huivista kai aina kunkin käsilläolevan lankamäärän kokoinen. Mutta onko teillä kokemusta tai ajatusta, millainen Baktus on teidän mielestänne paras?

  VastaaPoista
 2. Tanssiinan Anne: Baktuksia tietenkin on kiva olla eri käyttötarkoituksiin eri kokoja :) Takin päälle tuleva voi olla iso, korkeakauluksisen takin alle taas ihan pieni, joka menee juuri kaksi kertaa kaulan ympäri ja sitten taas neuleiden sekä paitojen kanssa käytettävä on mielestäni kivoin sellaisena, että menee rennosti solmuun asti. Mun lemppari on soft silkistä tehty baktus, joka tulee yhdestä vyyhdistä. Sellaisen haluaisin toisen ja ehkä kolmannenkin :)

  VastaaPoista
 3. Mulla yksi Baktus ja se on pieni. Oon kyllä tykännyt siitä vaikka yleensä tykkään melko isoista huiveista. Pieni huivi onkin usein käytännöllinen, kun menee takin alle hyvin. Mutta tosiaan riippuu käyttötarkoituksesta ja mieltymyksistä varmasti. Kaikki taitaa kuitenkin kivalta näytää, isot ja pienet.

  VastaaPoista
 4. Vähänkä hauskoja! Itsekin olen neulonut yhden baktuksen ja kuva siitä on kyllä ihan supertylsä! :)

  VastaaPoista