perjantai 24. kesäkuuta 2011

Pesukissa ja kisupeflettiElina pähki kauan mitä tekisi Maipulle synttärilahjaksi. Ajatuksena oli tehdä jotain hyödyllistä, mutta silti lapseselle mieluista. Elinan tytär sai joku aika sitten lahjaksi Emendon hauskan pupupesimen ja pupupefletin. Ne onkin ollut suuri hitti. Ja siitä syntyikin idea tähän pesukissaan ja kisupeflettiin. Pesukissan teossa on käytetty hyväksi kisupehmon kaavaa, joka löytyy Raili Myntin pehmolelukirjasta. Siitä tuli kyllä ehkä hieman koiran näköinen, vaikka lahjan saaja tunnisti sen kyllä heti kissaksi. Kankaat on suurimmaksi osaksi kierrätettyjä. Pefletin pellava on Elinan hääliinoista ja pilkullinen frotee kirpparilta löydetystä saunatakista. Pesukissan valkoinen ja ihanan pehmeä bambufrotee on Kestovaippakaupasta. Kyllä nyt kelpaa Maipun mennä juhannussaunaan! Pefletti onkin jo ryppyinen tässä kuvassa, kun se kaivettiin kuvausta varten juhannuksen mökkireissua varten pakatusta repusta.Iloista juhannusta kaikille!

4 kommenttia:

 1. mahtava!! meillä kans poika on osoittanut kiinnostusta pesemistä kohtaan joten hälle pitäisi tehdä varmaan joku pesudino tms.. :D
  ja tytöllä on pupukausi joten pesupupu kävisi meillekin.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tuo pesukisu. olen itse juuri miettinyt pesulapun/kintaan tekemistä ja tuollaisessa käsinukkemiasessa muodossahan se olis ihan mahtava!

  VastaaPoista
 3. Ihana! Ja eikun heti matkimaan :D

  VastaaPoista
 4. Kiva, että innostuitte! :) Innolla odotan pesudinojen, -pupujen jne. näkemistä täällä blogimaailmassa.

  VastaaPoista