maanantai 27. kesäkuuta 2011

Kissaklipsu

Kokoonnumme silloin tällöin porukalla "kässäkerhoon". Vaikka tekemistä on yleensä aina mielessä, niin viime kerralla Elina ei meinannut keksiä mitä tekisi. Ompelusjuttuja oli vaan mielessä, mutta kässäkerhossa on kätevämpi tehdä jotain missä ei tarvita ompelukonetta. Niinpä Elina tutki vanhaa tuttua amigurumikirjaa ja päätti kokeilla söpöistä kissa-avaimenperää. Lapset oli mukana leikkimässä ja Maippu kiinnostui Elinan tekemisistä. Hän ihastuikin kissaan niin, että toivoi sitä syntymäpäivälahjaksi.

Lopulta kissasta ei tullutkaan sitten avaimenperä vaan klipsu, johon voi laittaa roikkumaan esimerkiksi pyyhkeen, piirustuksia, laukun, yöpaidan tai mitä nyt keksiikään. Avaimenperässä ideana siis oli se, että avain menee kisun sisään piiloon. Tosi söpöinen ja kiva ohje kyllä. Kissa on tehty muuten ohjeen mukaan, mutta silmät on kirjottu. Ohjeessa oli siis semmoiset painettavat "nappisilmät", mitä amigurumeissa usein käytetään. Vähän tuli Hello Kittyn näköinen tästä, kun kirjoi silmät.

Melkeinpä kaikki materiaalit tähän kierrätettynä. Ihana violetti puuvillalanka huuto.netistä, klipsu vanhoista henkseleistä, kirjontalankoja ja oranssi kalalanka Hennin entisen opiskelupaikan varastontyhjennyksestä. Kukkahelmi on uusi, tytön helmivarastoista napattu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti