lauantai 19. helmikuuta 2011

SikSakSis

Blogimme ilme on uudistunut ja jotain pientä muokkausta on vieläkin tulossa. Tämä uusi maskottimme on saanut ainakin Maipulta innostuneen vastaanoton. Väritystehtäviä on täytynyt piirtää monta peräjälkeen ja synttäriteemaksikin kuulemma kävisi tämä SikSakSis-maskotti. :) Henni kokeili myös millainen amigurumi tästä hahmosta syntyisi. Ei siitä nyt aivan täydellisesti piirrosta vastaavaa tullut, mutta eiköhän sille käyttöä keksitä.

Mitäs olette mieltä blogimme uudesta ilmeestä? Entä mitä mieltä olette blogimme käytettävyydestä ja sisällöistä? Onko teillä toiveita tai kehitysideoita?


6 kommenttia:

 1. Puuttumatta uuteen ilmeeseen kerron vielä muistaessani, mistä olen pitänyt vanhassa blogissa. Bloginne on minusta ihanan konstailematon, aito, pursuaa hauskoja ideoita ja on jotenkin "vanhahtavalla tavalla" kiva. Ei siis mitenkään vanhanaikainen, mutta nyt kun mietin, niin olisikohan se ollut juuri ulkoasu, josta tuli sellainen vintageleima mieleen. Siksi toivon, että ette pyri liian hienoon, uudenaikaiseen ja viimeisteltyyn ulkoasumuottiin, vaan että säilyttäisitte ainakin jotain siitä vanhasta. Samaa toivon sisällöltä. Olette tehneet kivoja juttuja uusia ideoita poimien, mutta omalla tyylillänne soveltaen. Kiitän :)

  VastaaPoista
 2. yksi sana: jeee!!

  muta myös peesin unisukkaa siitä teidän omasta vanhahtavasta tyylistä.
  maskotti on suloinen

  VastaaPoista
 3. Tykkään ilmeestä -tyylikkäämpi kuin edellinen. Persoonallinen ja ei sotkeudu muihin!

  VastaaPoista
 4. Kivan näköistä, mutta tiputtaisin tuosta Siksaksis-logosta vasemmanpuoleisen otuksen ja langanpätkän pois. Yksinkertainen on kaunista :)

  VastaaPoista
 5. Paljon selkeämpi ja itse postaukset ja kuvat tulee paremmin esille, tykkään :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon kommenteistanne!

  Unisukka: Mukava kuulla, että vanha tyylikin miellytti! Omalla tyylillämme teemme jatkossamme oman inspiraatiomme mukaan :) (Paljon hauskaa ja kivaa on tekeillä nyt sinne Pienen tiedon ilon siemen -näyttelyyn, joten yritetään muita inspiraatioita hieman hillitä).

  Unikuu: Kiitos!

  Leena: Mukava kuulla, että blogimme erottuu blogien runsaasta tarjonnasta huolimatta joukosta.

  Lumikettu: Kiitos. Otuksen tiputtamisen myötä joutuisi otsikkoa muutenkin uudistamaan, koska se menisi hieman epätasapainoon :)

  Sani: Haettiinkin selkeämpää ilmettä, jossa postaukset on pääosassa. Ohjeet haluttaisiin vielä selkeämmin esille. Katsotaan, mitä sille voimme tehdä.

  Aivan mahtavaa, kun kommentoitte! Nyt onkin 100 lukijan raja jo mennyt rikki ja nyt täällä suunnitellaankin arvontaa teille lukijoille ;) Tervetuloa uudet!

  VastaaPoista