tiistai 11. tammikuuta 2011

Materiaalitarpeita

Puuhaamme parhaillaan "Pienen tiedon ilon siemen" -taidenäyttelyä, joka pidetään toukokuussa Lapualla. Pyrimme hankkimaan materiaalit kierrätettyinä. Kirpparikierroksia onkin viime aikoina tehty kovasti. Ajattelimme myös tätä kautta kysyä, jos jollakin sattuu olla varastoissa turhan panttina joitain kaipaamiamme materiaaleja. Maksamme tietysti (kohtuudella) ja vaihtojakin voidaan miettiä.

Tässä siis tämänhetkisiä materiaalitarpeita:

- Armeijan harmaata sarkakangasta
- Keltaisia/oransseja/(valkoinen, jos puuvillaa) pitsiliinoja, halkaisija n. 60-70cm
- vihreää velouria/samettia
- kristalleja

Jos innostut jotain varastoistasi myymään, niin otahan yhteyttä. Sähköpostiosoitteemme on siksaksisters@blogspot.com tai voit myös jättää kommentin.

4 kommenttia:

 1. Mulla oli muuten yks kellertävä pitsiliina, mutta halkaisija oli vaan reilu 30 cm.

  VastaaPoista
 2. Heips, ystäväni osti juuri armeijakaupasta sarkakangasta (Jkl:ssä Laukaantiellä, Tokmannin lähellä). Jospa sieltä!

  VastaaPoista
 3. Peurankello: Kiitos vinkkauksesta! Käytiinkin tänään hakemassa kasapäin sarkakangasta, kun Piipaadoon-blogista huomasimme, että sitä oli Jyväskylässä saatavilla. Viime syksynä, kun soittelin SA-kauppoja läpi niin sanoivat, että ei ole ja saattaa olla, että ei sitä enää mistään löydykään lisää. Mutta onneksi sitä oli jostain sitten ilmaantunut.

  VastaaPoista
 4. Nyt kun kerran sitä löytyi reilummasti niin ehkä pidän kuitenkin oman sarkakankaan kokonaisuudesaan itselläni, kun kerta ei ole itsestään selvää, että sitä enää mistään helpolla saa.

  Niin mukavia ideoita on tullut blogeissa vastaan, että eiköhän se vuosien mittaan kulu loppuun. Satumatto ideakin on oikein kiva ja luulen, että olis aika hauska tyttöjen yhteiseen muskarileikkiin.

  terveisiä pohjolasta :)

  VastaaPoista