lauantai 6. maaliskuuta 2010

Pienelle pojalle haalarihousut


Henni teki suunnittelemastaan Siilit ja sienet -joustofroteesta söpöiset haalarihousut. Henni halusi haalarit, joissa etu- ja takakappaleiden keskelle ei tule saumaa. Sopivaa kaavaa ei meinannut löytyä ja lopulta mallia otettiin me&i:n haalareista. Siilit ja sienet -kangasta myy Kestovaippakauppa ja sisäpuolen ruskea trikoo on Eurokankaasta. Olkaimissa on KAM-muovinepparit. Neppareiden kiinnityskohdalle on laitettu pala lakanakangasta joustavien kankaiden väliin, jotta nepparit pysyisivät paremmin kiinni kankaassa.

5 kommenttia:

 1. Mäkin haluan oppia tekemään haalareita : !

  Vaippa on siis joskus netistä löytämälläni kaavalla tehty jossa muistaakseni oli koko L, mutta laitoin kireät kuminauhat joten M/L koko oli veikkaus. Vaipassa ei siis ole säätö neppejä

  VastaaPoista
 2. Näitä haalareita on mielestäni tosi helppo tehdä ja nopeaakin on :) Ainakin, jos tekee niin kuin minä usein teen eli en laita kanttauksia, vaan "vuoritan" yläosan. Rohkeasti vain kokeilemaan!

  VastaaPoista
 3. Ai oliko tuo kangas sinun suunnittelemaa? Vau! Haalaritkin niistä tuli söpöset ♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Olen suunnitellut kankaita kestovaippakaupalle. Tämä siilit ja sienet -kuosi tuli ensin pul-kankaana ja nyt helmikuun alussa joustofroteena.

  VastaaPoista