keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Kuvahaaste

Saimme kuvahaasteen Tähtianiksen blogista

1. Avaa kuvatiedostoistasi neljäs kansio
2. Avaa neljännen kansion neljäs kuva
3. Julkaisen kuva blogissasi ja selitä se
4. Haasta neljä muuta bloggaajaa mukaan!Valitsimme haasteeseen kuvan Hennin tietokoneen kuvatiedostoista. Hennin kuvatiedostoon tallentuu skannatut kuvat automaattisesti. Kultakin skannauspäivältä tulee oma kansio. Kuvatiedostossa ensimmäisenä on skannattujen kuvien kansiot ja tässä on neljännestä kansiosta neljäs kuva. Kuvassa Henni on mummolan pihan omenapuun hedelmää maistelemassa ja olisikohan kuva vuodelta 1980?

Haastamme seuraavat blogit:

4 kommenttia:

 1. Ihana kuva! Taisi olla hyvää omenaa :D

  VastaaPoista
 2. Kiitokset haasteesta. Täytyy valitettavasti passata tämä tällä kertaa, oli nuo omat kuvat semmoisia mitä en voi blogissa julkaista. Kiva blogi teillä, kivoja ideoita ja toteutuksia. :)

  VastaaPoista
 3. kiitos haasteesta ja myös linkki-avusta, haaste otettu vastaan ja laitettu eteenpäin! ihania ja sympaattisia muuten noi uudet "tyypit" . mukavaa viikonloppua:)!

  VastaaPoista
 4. Piia: haasteen passaus ymmärrettävää. Mun omalta tietokoneelta tuli myös semmoinen kuva, mitä ei voinut täällä blogissa julkaista. Siksi vain Hennin kuva. Kiva, että pääsit kuitenkin vierailemaan blogissamme tämän haasteen kautta :D

  VastaaPoista