maanantai 2. marraskuuta 2015

Palmikkohuivi


Tervehdys blogimaailmaan! Pitkän hiljaiselon jälkeen esittelyssä Hennin neuloma tuubihuivi. Tätä huivia kelpaakin esitellä. Ja voitte varmaan uskoa, että siitä tuli heti kerralla Hennin lempihuivi.

Veera Välimäen suunnitteleman huivin ohje löytyi Suuri Käsityö 1/2015 -lehdestä. Langat puolestaan Titityystä. Raitakohtiin valikoitui Louhittaren Luolan Tuulen Tyttären okra ja kataja. Palmikkokohdan lanka on Madelinetoshin Tosh DK värissä norway spruce. Langat on huippupehmeää merinovillaa eikä ne kutita eikä pistele. 


Ohjeen yksi hienous on joustinneuleena neulottu palmikko. Näin ollen nurja puoli ei erotu, kun huivi on kiepsautettu kaulaan. 

9 kommenttia:

 1. Ihasteli mallia, kun lehti ilmestyi - nyt täytyy sanoa, että sydän sykähti tälle vielä lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä suositella. Neulominenkin sujui aika sutjakkaan tässä mallissa.

   Poista
 2. Ihanan muhkeat värit ja näyttää kuvienkin perusteella suloisen pehmoiselta. Kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nämä langat on kyllä ihanat neuloa ja pitää. <3

   Poista
 3. Ihana huivi! Mulla on sama puikoilla, tosin laarin pohjalla odottamassa toisen työn valmistumista

  VastaaPoista
 4. Hei! Kiedon sivut on poistuneet kaiketi, ja mukana on menneet kaavat ja ohjeet. Onkohan niitä vielä saatavilla pdf:nä? Jos on, onko mahdollista saada ne johonkin näkyviin (voin laittaa luvalla vaikka Kestoillaan! -blogiin https://kestoillaan.wordpress.com/). Jos saa, voin omista kaavoistani tehdä myäs pdf -kaavat (mulla on siis piirrettynä housuvaippa m&l sekä yhdenkoon kaava).

  VastaaPoista