sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Batiikkimekko


Hennin tytär on valmiina kesähelteisiin trendikkäässä hippimekossaan. Mekko on kauniisti laskeutuva, iso helmainen, ja kangasta koristaa isot vahabatiikkikukat. Mekon etuosassa ja olkaimissa on somisteena valkoista pitsi- ja satiininauhaa. Mekko on muokattu 90-luvun kirpparilöydöstä, joka on säilynyt kangasvarastossa sopivaa ideaa odottaen.


11 kommenttia:

 1. Ihastuttava mekko! Sopii hyvin rannalle ja järvimaisemiin! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Myrskytuulisena päivänä kävimme kuvailemassa. Se oli aika hauskaa sekä haastavaa, kun mekko ja hiukset lenteli tuulen tuivertaessa.

   Poista
 2. Oi, ihanuutta, niin on kaunis mekko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tosin alkuperäinen mallihan oli aikalailla sama. Hieman vain aikuisten kokoisesta rikkirispaantuneesta muokkailin.

   Poista
 3. Voi kun kaunis mekko. Kangas on kyllä todella kaunis. Ihanat kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuvaus oli hauskaa tuulisella säällä :) Tosin hieman vilpoisaa ohuessa kesämekossa. Mekkokankaan alkuperä olisi kiva saada tietää. Näyttää siltä, että tuo vahabatiikki on tehty juuri tuohon mekkoon sopivaksi. Helma on kellottuva ja siinä menee koko matkan tuo sama kuvio.

   Poista
 4. Tosi kaunis mekko ja ihanat kuvat! Meillä täällä pohjoisessa myös hiukka haastavat kuvausolosuhteet, kun on niin kylmä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sunna! Ihan ei ole vielä kunnon mekkokelejä ollut, mutta toivottavasti pian on. Pitäisi saada oma ihana mekkonikin tässä kuvattua, mutta on ollut vähän tuulista sekä keli että elämä ;) Ehkä kuun lopussa vähän meno rauhoittuu, kun pääsemme lomailemaan koko perhe.

   Poista
 5. Tosi hieno mekko! Mekin täällä kovasti toivotaan, että säät pikkuhiljaa alkais lämmetä... Toivottavasti heinäkuun alussa sitten on hellemekkokelit :)

  VastaaPoista