sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Keltaista kevääseen


Kevätkoti kaipasi kaverikseen keltaista. Niinpä Henni ompeli vanhasta, kuluneesta kankaasta uuden sohvatyynyn. Pompomit ja eläinviirinauha oli somisteena esikoisen metsäsynttäreillä. Synttäritunnelmista lisää asiaa myöhemmin. Lauantaina juhlittiin kesäloman alkamista koululaisen, tulevan koululaisen ja tulevan eskarilaisen kanssa. Mansikat karkasivat nopeasti ulkona leikkivien lasten suihin. Ja muutkin herkut maistuivat paremmalta ulkosalla, lämpimässä auringonpaisteessa.
Henni on vallan ihastunut metsäisiin kettuservetteihin, eikä ihme! Onhan ne nyt superkauniita. Ja ketusta aasinsilta käynnissä olevaan arvontaan. Kettu nimittäin komeilee Elinan ja Benjam Pöntisen uusimman kirjan kannessa. Vielä tämä päivä aikaa osallistua kirja-arvontaan!

1 kommentti:

  1. Ihana kangas tuo vanha lakanakangas :) Itselläkin samoja hommia suunnitteilla eli tyynynpäällisiä vanhoista ja käyttämättömistä vanhoista lakanakankaista. Lisäksi ajattelin tehdä vihdoinkin niistä päällyksiä patjanpalasiin, jotta lapset saisivat peuhupatjoja.

    VastaaPoista