sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Täydellinen valaisin portaikkoon



Kun Henni perheineen muutti nykyiseen asuntoonsa, koristi portaikkoa edellisten asukkaiden jättämä melkoisen hirveä simpukan muotoinen valaisin. Se oli vaan pakko ottaa pois, vaikka mitään ei ollutkaan tilalle laittaa. Viime talven väliaikaisratkaisuna toimi led-valosarja. Puolitoistavuotta siinä meni ennen kuin se täydellinen valaisin saatiin ideaksi ja idea toteutetuksi. Nyt kelpaa kulkea portaikossa.

Henni ideoi, isämme valmisti rungon ja Hennin appi suunnitteli sopivat ledit sekä asensi valaisimen paikoilleen. Yhteistyö se on mikä kannattaa. Suuret kiitokset siis kuuluu taitaville miehille, jotka tulevat avuksi, jos oma aika ja taidot eivät riitä.






Portaikossa valaisinpistoke on seinässä ja se jäi nyt valaisimen taakse kokonaan. Runko on valmistettu  filmivanerista. Ledilistat on tukilaudan molemmin puolin, joten valo heijastuu ylös ja alas tiiliseinää valaisten.

Mitäs pidätte?

5 kommenttia:

  1. Kovastikin pidän! Mainio valaisin, kun on apurit noin lähellä, saa just sellaisen kuin tuo portaikko tarvitsikin. En edes halua kuvitella minkälainen iso simpukka siinä ennen olikaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Kovin iso tuo simpukka ei ollut, joten epäkäytännöllinen yleisvalon antajan siinäkin mielessä.

      Poista
  2. Kiva valaisin, se tuo mukavasti tiiliseinän pinnan elävyyden esiin. Näyttää makealta asunnolta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tiiliseinä tosiaan tuo sen jutun tuohon tilaan. Aika mukava tämä asunto onkin. Pikkuhiljaa sitä muokataan omaan makuun vielä paremmaksi.

      Poista
  3. Tyylikäs ratkaisu. Korostaa hauskasti seinän struktuuria.

    VastaaPoista