torstai 18. syyskuuta 2014

Luokkaretkelle


Hennin tyttären koululla oli tapahtumapäivä, jossa luokat keräsivät rahaa luokkaretkeä varten. Henni askarteli koruja, pipoja ja pantoja palkinnoksi onnenpyöräarvontaan.

Belle and Boo -leimasinsetin pupunen pääsi koristamaan useampaa kaulakorua. Upea pojillekin mieleinen koru syntyi ystävän ideasta painaa Erisin siipi koristamaan korua, kun lapset tulivat Lego Chimojen kanssa ihmettelemään mitä askartelemme.


 Tässä muutama helminauhavariaatio.Läpikuultavat massat toimi kivasti valkoiseen massaan sekoitettuna.Pipojen ja pantojen kuvaaminen ei oikein huvittanut mallia, joten tässä vilaus pipoista ja pantoja ei sitten kuvattu ollenkaan. Muutenkin on kyllä pipoja ja tuubihuiveja valmistunut, mutta ei niitäkään ole saanut kuvattua. Nyt sentään jotain tänne blogiinkin asti. Pipot ja pannat meni ensimmäisenä, kun lapset saivat valita palkintoja onnenpyörän värisektoreiden mukaan. Oli kiva huomata kuinka mieleisiä palkintoja ne oli.

8 kommenttia:

 1. Ihania. Mistä nuo kaulakorut on tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Se on fimo-massaa (polymer clay), joka kovetetaan keittämällä tai uunissa paistamalla.

   Poista
 2. Voi ei miten ihana pupukoru!

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula. Pupu-leimasin on kyllä tosi söpö. Tekisi mieli vielä ostaa sellaista helmiäisvalkoista ja siihen painaa pupun kuvia.

   Poista
 3. KIITOS joululahjavinkistä!! Poikanen on ihan intona Chimoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppas hyvä! Yksinkertaiset ideat on yleensä ne parhaat ideat.

   Poista