perjantai 29. elokuuta 2014

Neuletakki


Elina neuloi tämän neuletakin jo talvella ja kuvatkin on keväältä. Neuletakista tuli odotettua pidempi ( johtuiko sitten ohjeen tulkitsijasta vai langasta vai jostain ihan muusta) ja siksi siihen on pitänyt vähän totutella. Mutta nyt ilmojen taas viiletessä neuletakkiin onkin mukava kietoutua. Tuntuu siis siltä, että neule pääseekin kaapista käyttöön.

Malli on Veera Välimäen suunnittelema "Taskutakki", joka löytyy tietenkin ihanasta Lankaleikki-kirjasta.  Sopivan määrän puuvillalankaa Elina löysi kirpparilta.4 kommenttia:

  1. Tämä on iiihana! Menikö kauan neulomisessa? Minä olen suunnitellut saman väkertämistä, mutta se aloittaminen on aina niin vaikeaa kun noita keskeneräisiä roikkuu tuolla pilvin pimein..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En kyllä nyt yhtään muista kauanko kesti tämän neulomisessa. Yleensä kun neulehommat aloitan niin rykäsen aika nopeesti valmiiksi, kun en malta odottaa lopputulosta... Takaosa tais olla hieman työläs, mutta kun luulin koko ajan, että kohta se loppuu niin oli hyvä tsemppi päällä. Olisi kyllä mukava nähdä muitakin versioita tästä taskutakista, joten pistähän puikoille vaan :)

      Poista