perjantai 21. maaliskuuta 2014

Ruttuinen myssy ja tanssivat leggarit


Hennin suunnittelema Lumme-kuosi on saatavilla luomuneuloksena Kestovaippakaupasta. Henni ompeli  neuleksesta Elinalle pipon ja Maipulle leggarit. Niistä tuli kovin mieluisat! Vain Elina suostui kuvattavaksi, joten leggarit tanssahtelevat kuvissa pyykkinarulla kevätauringon paistaessa ja tuulteen tuivertaessa.


5 kommenttia:

 1. Kaunis kuosi! Mitähän se luomu tarkoittaa neuloksessa? Hyvän näköinen tuo rypytys pipossa, en olisi tullut itse kokeilleeksi rypytystä neulokseen, ehkä olisin pitänyt liian paksuna, mutta hyvinhän se asettuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanja! Luomu näissä neuloksissa tarkoittaa sitä, että ne on luomupuuvillalangoista neulottu. Kaikki vastaavat neulokset ei ole luomupuuvillaisia. En ole muuten kyllä käytössä eroa huomannut, kun on ollut luomuista ja ei luomuista neulosta käytössä.

   Poista
 2. Tulikohan jo mun yksi kommentti Hannun tunnuksilla :) Jos ei niin tosi ihana kuosi ja kovasti täällä houkuttelee molemmissa väreissä. Kauniisti tanssahtelevat leggarit narulla. Lumisesta maasta huolimatta selkeästi kevättanssi menossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli se. Poistin nyt sen, kun huomasin tämän viestisi :) Maippulainen on kovasti tykännyt uusista leggareistaan. Uskaltautuisikohan sitä ompelemaan itsellekin tuosta mustasta.

   Poista
 3. Oi onpas kiva kuosi kankaassa, tykkään! Käynkin teidän sivuilla usein tutkailemassa mitä olette saaneet tehtyä :)
  Olen itsekin nyt uskaltautunut ompelublogin vietäväksi, käyhän kurkkaamassa ja vaikka liittymässä jäeseneksi :D osoitteessa minnijanannu.blogspot.fi

  VastaaPoista