perjantai 17. tammikuuta 2014

Aurinkoinen yöpaita


Ennen joulua Henni ompeli kauan keskeneräisenä olleen mekon loppuun. Vaikka ei siitä sitten lopulta mekkoa tullutkaan vaan yöpaita. Siihen se sopiikin oikein mainiosti. Mekon kaava on sama kuin yhdessä suosikkimekossa, joka on myös apilainen mekko. Henni huolitteli pääntien ja hiansuut FB-kangashamstereista löytyneellä alusvaatekuminauhalla. Apilatrikoo on ostettu Kestovaippakaupasta.8 kommenttia:

 1. Suloinen yöpaita! Todella nätisti olet saanut huolittelut tehtyä. Jotenkin tuossa yöpaidassa on jo sellaista kevään tuntua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huolittelu on kyllä helppo tehdä tuolla alusvaatekuminauhalla. Suosittelen kokeilemaan.

   Poista
 2. Voi IHANA yöpaita!! Täytyykin itselle miettiä kesäyöpaitaa tästä kankaasta, talviyökkärihän mulla jo onkin samasta kuosista, mutta joustofroteena. Kiitos inspiksestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppas hyvä. Siitä vain sitten ompeluhommiin.

   Poista
 3. Miten teit pääntien? Miten trikoo on suhteessa kuminauhaan? Siellä alla vaan suorana, niinkö? Ja vielä: mikä ihana raidallinen virkattu näkyy tuossa yhdessä kuvassa taustalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan siellä on vain trikoon leikattu reuna alla suorassa ja joutavalla ompeleella hieman kuminauhaa venyttäen. Taustalla näkyy -97 virkkaamani siksak-raitainen viltti :) voisihan senkin joskus esitellä täällä blogissa. Aiemminkin on jossain taustalla tainnut vilahtaa.

   Poista