lauantai 9. marraskuuta 2013

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa...


Jokin aika sitten juhlimme Elinan tytön synttäreitä, joissa teemana oli metsän eläimet. Henni leipaisi miehensä kanssa herkullisen kakun, jonka koristeluun inspiraatio löytyi Melkein kuin uusi -blogistaSynttärisankari leipoi mummon kanssa eläinpipareita edellisenä synttärinä lahjaksi saamillaan Ikean eläinmuoteilla. 


Elina askarteli vanhoista näytetapeteista teemaan sopivan koristenauhan. Ompelukoneella nauhan sai surautettua näppärästi. Myös tarjoiluissa käytettiin samoja eläinhahmoja kertomaan onko tarjottavat gluteenittomia tai laktoosittomia (ks. yläkuva).

Metsän eläimillä täytyi tietenkin olla pesiä, joten näyttelyistämme tutut variksen ja siilinpesät olivat synttäreillä mukana. Ja sitten yllätysnumerona synttäreillä esiintyi....

photo.php.jpg... Duo Käet ylös!

Jesi Blomgren: sävellykset, laulu, haitari, ukulele
Juha Peltomaa: viittomakieliset käännökset, viittomat, rytmisoittimet

Esityksessä kuultiin ja nähtiin lauluja Elinan kirjoittamista eläinloruista. Ja tästä pääsette kurkkaamaan meininkiä: http://www.youtube.com/watch?v=ezHqqXrnOUQ 

2 kommenttia:

  1. ...Voikun oisin ollut mukanaa...Lapset jaksoivat kuunnella rauhallisina ja sitten osallistuivat innolla taputteluihin. Kakku oli makee ja koristelut myös. Onnittelut synttärisankarille!

    VastaaPoista
  2. Kiitos onnitteluista, kerron terveiset! Lapsilla tosiaan tuli aika aitoja reaktioita ja hyvin jaksoivat keskittyä esitykseen. ;)

    VastaaPoista