torstai 15. elokuuta 2013

Päiväkotisettiä taasen
Tämä paita on ollut Hennin to do -listalla jo kauan. Pojan edellinen Ketut ja karhut -trikoosta ommeltu paita jäikin nopeasti pieneksi. Raglanhihainen paita valmistui OB 4/2013 kaavalla. Kaikki kankaat on Kestovaippakaupasta. Housut on ommeltu joustofroteen paloista, joita jäi yli Hennin takkiompeluksesta.

Onko teillä jo kaikki arkivaatteet reilassa? Täällä pitäisi aloittaa päivittämään omaa vaatekaappia. Lasten kaapeissa alkaakin näyttämään jo ihan hyvälle.

Muistakaahan osallistua arvontaan!

4 kommenttia:

 1. Oi kamala, ei ole arkivaateasiat reilassa. Tuntuu, että pitäisi olla taas välikautta, fleeceä, kura-asua ja haalaria, puhumattakaan kengistä. Koskaan ei aamulla tiedä, miten lapset päiväkotiin varustaisi. Siinä mielessä talvi on jotenkin selkeämpi.

  Kaikesta huolimatta, ihanaa arkea teille!

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taitaa sadetakki puuttua poitsulta. Täytyy kaivella varastoja, josko olisi kuitenkin joku siskon vanha. Nyt on tosiaan sellaiset kelit, että ei ole helppoa tietää mitä kannattaisi pukea lapselle. Tai itsehän nuo jo pukee. Tsemppiä myös teidän arkeen! Mullahan ei lomaa ollutkaan kesänä, joten arki tarkoittaa mulla sitä, että lasten huolehtiminen päiväkotiin ja kouluun jää mulle.

   Poista
 2. Onpas kiva setti! Ihanaa, että olet saanut "leikkuujätteet" käyttöön. Mikä tuo oranssi on? Ensin luulin, että on ehdottomasti joustocollege, mutta onkos kuitenkin single?

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Oranssi on kotimainen single. Se mun suosikkisävy oranssista!

  VastaaPoista