perjantai 9. elokuuta 2013

KoulupaitaEilen illalla ennen nukkumaanmenoa tuleva ekaluokkalainen sai idean pyytää äidiltään uutta paitaa seuraavaksi aamuksi. Henni tarttui toimeen ja surautti vielä kymmenen jälkeen paidan tytön toiveet mielessä, istuvat ja puolipitkät hihat. Valkoisesta peruspaidasta muokkautui toiveiden mukainen muffinipaita. Paita on kaapista, turkoosi resori kirpparilta ja muffini kangas Maipun valitsemana kestovaippakaupasta (tosin kaapissa sekin on ollut alkukesästä saakka).

Tänään oli ensimmäinen jännittävä koulupäivä ja se sujuikin hienosti uudessa herkkupaidassa.

6 kommenttia:

 1. Söpö tunika ja hurmaava koululainen =) Meiltäkin lähtee yksi ekaluokkalainen pian koulutielle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mitenkäs teillä on koulutaipale alkanut?

   Poista
 2. Reipas äiti siellä, ja varmasti tyytyväinen ekaluokkalainen :) Meillä jännätään vielä kolme yötä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika reipas olen ollutkin, kun en ole yhtään ollut huolissaan ekaluokkalaisen selviytymisestä ;) Hyvin on siis täällä alkanut kouluhommat. Mitenkäs teillä on lähtenyt kouluhommat sujumaan?

   Poista
 3. Onnea pienelle koululaiselle! Voi kun mäkin vielä joskus tosta vaan iltapuhteikseni surauttelisin kokonaisen vaatteen. Ja vielä noin hienon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en nyt ihan kokonaista surauttanut, kun osaksi oli jo valmista paitaa ;) Joskus sitä tulee sellainen vire, että onnistuu hetkessä. Joskus taas tajuaa, että iltapuhde olisi kannattanut jättää johonkin toiseen ajankohtaan :)

   Poista