perjantai 30. elokuuta 2013

Ekoelo-lehti ja nikkaroiva isä


Uusimmassa Ekoelo-lehdessä on tarinaa meistä siskoksista. Jutun kirjoitti ja meidät kuvasi Kaisa-Liisa Ikonen.


Juttua varten tehdyssä haastattelussa mieleemme tuli, että sen olisi voinut tehdä myös meidän isän nikkaroinneista. Isämme onkin varsinainen velho kierrättämään ja keksimään huonekaluille uusia käyttötarkoituksia. Päätimmekin nyt esitellä muutaman hauskan kierrätysidean nikkareille! 

Yllä olevassa kuvassa on vanhasta pinnasängystä tehdyt rahit. Ne sopivatkin mainiosti Artekin nojatuoleihin.  Takana näkyy myös isämme kunnostama Artekin taso.
Tämä kukkateline on tehty alunperin Elinan perheelle naulakoksi. Se on valmistettu kierrätyspuusta. Muuton yhteydessä naulakko jäi ylimääräiseksi ja nyt se on saanut uuden elämän kesäisenä kukkaköynnösserminä.


Jakkaran istuinosa on peräisin sukulaisten mökkipihalta kaadetusta puusta. Tuoli jalat on napattu käyttökelvottomista Artekin tuoleista.


Ja tässä sarjatuotantona tehtyjä puunkantotelineitä, joissa on käytetty kierrätysvaneria mm. sängynpohjista.

Arvontakin on nyt suoritettu, tuloksen näet täältä!

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikös vain. Ehkä joskus esittelemme lisää isämme tuotteita.

   Poista
 2. Upeita nikkarointeja, varsinkin kukkateline on mainio! Samalla muistuvat mieleeni oman isäni tekeleet, käsistään taitava kun oli hänkin.

  VastaaPoista
 3. Kiva, pitääkin etsiä lehti käsiinsä! Kauniisti kukkii mustasilmäsusanna. Minäkin olen vaalinut kevään ja kesän taimea, jonka sain kuopukselta äitienpäivälahjaksi. Ensin näytti, että ei kasva, mutta innostuikin loppukesästä rönsyämään ja kukkimaan.

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin ensin, että rohkeasti kommentoit kuvan pandasilmiäni 😉 mustasilmäsiskokset ja lehdessä vielä harmaahampaiset. Lehdessä on monta ihan kiinnostavaa juttua. Ei kannata antaa ulkoasun hämätä.

   Poista
 4. Kivoja kuvia ja mainioita ideoita. Tummasilmä susanna on yksi omista kesäkukkasuosikeistani!

  VastaaPoista
 5. hyvä juttu oli, ja enpä ois moista lehteä muuten varmaan huomannutkaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysit tätä kautta lehden. Lehdessä riittää varmasti koko rahan edestä luettavaa! :)

   Poista