tiistai 4. kesäkuuta 2013

Pupurakkautta rokkikissan tyyliin


Elinan tytär ihastui PupuLove -neulokseen ja kun täti kysyi, että mitä siitä tehtäisiin, toivomuksena oli puolihame. Henni ompeli toivomuksen mukaisen hameen pinkein ja violetein somistein. Se valmistui samalla tyylillä kuin Maipun rokkikissahame pari vuotta sitten. Tällä kertaa kuvioiden kohdistamisessa ei ollut ongelmia, vaan neulos asettui mukavasti ja sitä oli helppo leikata. 

Jos aiemmassa postauksessa Henni ylisti petroolin ja oranssin yhdistelmää, niin pinkki-oranssi on toinen Hennin pitkäaikaisista suosikeista. Ja täydellisen herkullisen hamosesta tekee violetti soiro pinkin ja oranssin seurassa. Pinkki resori on Kestovaippakaupasta, pinkki trikoo Nanson poistomyynnistä ja violetti/fuksia trikoo Hennin vanhasta paidasta. 

Hennin suunnittelema  PupuLove -neulos on tainnut viime aikoina tulla tutuksi ja sitä saa tietysti  Kimperiltä. Ja jos oikein hyvä tsäkä käy, niin sitä voi voittaa myös käynnissä olevasta arvonnasta. Käykäähän osallistumassa!

4 kommenttia:

 1. Ihana hame ja aivan ihana neulos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Neulos on kyllä mahtavan laadukasta ja ihanan tuntuista.

   Poista
 2. Kuinka paksua/minkä tuntuista tuo neulos on? Siis trikoota, velouria vai ihan sellaista tosi paksua (kuten Majapuun neulokset, jos olet niitä käsitellyt)? Se on ihanaa, mutta mietin, että minkä tuntuista se olisi.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisin, että on samanlaista Majapuun neulosten kanssa. Samanlaista on kuin esim. muru-neulokset. ohuempaa kuin velour, mutta paksumpaa kuin trikoo. En tiedä vaikuttaako värien määrä paksuuteen?

   Poista