tiistai 11. kesäkuuta 2013

Ja pupuista neulosta itselleen voittaa...


Elina suoritti juuri jännittävääkin jännittävämmän arvonnan. Osallistujia oli aivan huikea määrä! Ja hullu, joka ei luota tietokoneen satunnaislaskureihin, suorittaa arvonnan tietenkin perinteisin menetelmin. Muutama arvontalappunen tuli kirjoitettua ja leikattua. Huh!

Pidemmittä puheitta, voittajien julkistamiseen. Ensimmäisen metrin söpöistä PupuLove -neulosta saapi: Kahdella arvalla mukana! Itselle tekisin varmaan kiva paidan! =)

ja toisen metrin pupusia voittaa:


Tekisin hieman tavallista koristeellisemmat ja fiinimmät henkselishortsit vuosikkaalle. Kahdella mukana!

Onnittelut voittajille! Rouva Routa ja hanna-naa laittakaahan yhteystietonne sähköpostiimme (siksaksisters (@) gmail.com) niin paketit löytävät oikeisiin osoitteisiin. Innolla jäämme odottelemaan, että valmistuuko kankaista paita ja henkselishortsit, kuten olitte suunnitelleet vai kenties jotain muuta(kin).

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja tervetuloa uusille lukijoille! Jos voitto meni sivu suun, niin  voit koittaa vielä onneasi Kimperin blogin arvonnassaArvontapostauksen kommenteista löytyykin nyt hyviä vinkkejä pupuisen neuloksen hyötykäyttöön. Mahtavaa oli kuulla, että moni kelpuuttaisi kuosin myös aikuisten vaatteisiin!

Omat sormemme syyhyävät päästä ompelemaan pupuneuloksesta, mutta sitä ennen on luvassa muitakin postauksia, että ei ihan ala pupuset tulemaan korvista ulos ;)

2 kommenttia:

  1. Jippii! Ihanaa, s-postia laitettu! =)

    VastaaPoista
  2. Wau, kiitos! Heti pistän suunnitelmat hyrräämään! :)

    VastaaPoista