sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Viileän Venlan Vaatteet

Henni on pitkään halunnut toteuttaa jonkin asun Viileän Venlan inspiroimana. Nyt vasta tuli mieleen, että asun voisi tehdä myös trikookankaista. Ei tarvitse olla tylliä, eikä fylliä. Trikoo asettuu muhkeaksi mekoksi ja tuntuu mukavalta päällä. Ja asu sopii kuulemma myös prinsessa- ja isosiskoleikkeihin.

Tämän asun sai synttärilahjaksi viileä neljävuotias. Hän oli ikionnellinen myös mekostaan, jonka Elina osti NovaMelinaltaAsun pinkki kangas on Nanson poistomyynnistä. Pilkullinen ja heppainen trikoo sekä resori Kestovaippakaupalta. Napit on vanhasta nappivarastosta. Hame on leikelty tehdessä ja paita on muunnos 3/2009 Ottobre-lehden kansikuvassa olleesta paidasta. Paitaan on lisätty vähän pituutta, kaulukset sekä hihansuuhun kaitaleet.
Hame on ommeltu pääasiassa suorakulmaisista kappaleista. Alushame 100 cm x 28 cm ja alushameen frilla 180 cm x 8 cm. Päällihame 125 cm x 30 cm (pyöristetty molemmista päädyistä) ja frilla 5 cm x 220 cm. Resori 56 cm x 12 cm. Välissä on kiinnitettynä kuminauha. 

Sovituskuvaa ei ikävä kyllä nyt ollut saatavilla. Alimassa varjossa otetussa kuvassa värit vastaa parhaiten totuutta.
6 kommenttia:

  1. Ihanan överi, niinku Venlakin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanat kommenteistanne! Oli kyllä ihanan näköinen synttärisankarin yllä.

    VastaaPoista
  3. Kiitokset vaan tästä super coolista lahjasta. On niin Venlamainen että <3

    VastaaPoista