perjantai 24. toukokuuta 2013

Uusi Pupu Love -neulos Kimperi-tuotteisiin vai metrimyntiin?


Kimperille on saapunut oranssi-valkoinen Pupu Love -neulos (ja kuosihan on Hennin suunnittelema). Nyt siellä Kimperillä mietitään tehtäisiinkö neuloksesta Kimperi-tuotteita vai laitettaisiinko se myyntiin ihan vain metritavarana? Nyt olisi siis ainutlaatuinen tilaisuus saada Kimperin kangasta myös omiin ompeluksiin!

Vain äänestämällä voit vaikuttaa! Käy siis tykkäilemässä Kimperin Facebook-sivuista ja vastaamassa sivuilla olevaan kyselyyn osoitteessa: FB-linkki äänestykseen . Samalla voit tykkäillä neuloksesta ja jos tekee mieli kommentoida, niin sekin on mahdollista seillä ja täällä. Äänestysaika päättyy sunnuntaina 26.5.2013.

Tässä vielä pieni porkkana: jos äänestykseen tulee paljon osallistujia, saamme blogiimme pupuisen arvonnan! ;)

6 kommenttia:

 1. Tämä on niin kaunis kuosi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olen muuten täällä Ginger-kaavalla tehty huppari päällä. Kiitos vain kaavasta siis. Siitä tuli ihan lemppari, kun nyt saisi vain kuvattua sen tänne blogiin :)

   Poista
 2. aika hauska. voisihan laittaa puolet ja puolet ;)

  VastaaPoista
 3. Kun en ole fb:ssa eikä ole aikomusta liittyä, on äänestäminen vähän hankalaa, mutta blogin puolelta tykkään, äänestän ja kannatan kaksin käsin metritavaravaihtoehtoa. Kimperin valmisvaatteiden tyyli ei ole ihan miun makuun, mutta kankaita käyttäisin itseä miellyttävämpiin malleihin heti just nyt tänään!

  - älpee -

  VastaaPoista
 4. Minäkään en ole naamakirjassa, enkä aiokkaan olla, joten kommentoin täällä. Söpö kangas ja oranssi on just mun lemppariväri. Kangasta olisi kiva saada omiin ompeluksiin, kun harvemmin ostan kuitenkaan mitään valmista.
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteistanne älpee ja Susanna maalta! Laitetaan viestiä Kimperille. Näyttäisi FB-sivujen mukaan, että kangas olisi tulossa metrimyyntiin ja pian siis myös arvottavaksikin täällä blogissa!

  VastaaPoista