perjantai 8. helmikuuta 2013

PonnareitaLapset saivat japanintuliaisina ihanat pinnit. Niiden innoittamana Elina ompeli muutaman pompulan. Tällä mallilla monet on toteuttanut nuppineulatyynyjä ja isoja sisustustyynyjä, mutta eipä ollut ainakaan itselle tullut mieleen tehdä tällä ohjeella pinnejä tai pampuloita.

Violeteista pampuloista tuli hieman muhkeampia, koska (helmi)lanka oli ohuempaa ja se oli vain yksinkerroin. Toisiin pampuloihin Elina laittoi hieman paksumpaa (puuvilla)lankaa kaksinkertaisena ja se toimi paremmin. Pampuloista tuli sopivan kokoisia, kun piirsi kaavan pilttipurkin kannella. 

Kankaat ja napit kirppareilta. Näihin saa kivasti käytettyä ne pienimmätkin tilkut. Ja kankaita varioimalla saa pompuloita monenlaiseen makuun, niin lapselle kuin aikuisellekin!Tässä vielä kuva kiinnityssysteemistä. Hiuslenkki kiinnittyi kukan ja fleecekankaan väliin.


8 kommenttia:

 1. Hui, juu, sieviä! Ja ponnareitahan ei ole koskaan liikaa, kun menevät aina ties minne piiloon.

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Mulla on ponnarit aina hukassa. Nää onneksi löytyykin vähän helpommin, kun on vähän muutakin kuin se kumilenksu siinä.

   Poista
 2. Hieno idea, pitääkin kokeilla!

  VastaaPoista
 3. Kiitos ideasta ja linkistä. Oon joskus nähnyt vastaavia ja jäänyt mieleen kivana juttuna. Hyvä että nyt tietää mistä ohje löytyy. :)

  VastaaPoista
 4. Oih, miten ihana idea! Pakko kokeilla! =)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! Nyt vaan kaikki kokeilemaan!

  VastaaPoista