sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Paidat dinofaneille (ja alekoodi)Kamerahippa oli lasten mielestä hauska leikki ja se teki kuvien ottamisesta normaalia haasteellisempaa, mutta myös hauskempaa. Serkukset juoksentelivat kameraa karkuun uusissa dino-paidoissaan.

Hennin lapset saivat aiemmin valita vaatekankaita Kestovaippakaupan uutuuksista. Poika valitsi itselleen ja serkulleen dinokankaat, joista Henni ompeli paidat Ottobren (6/2009) Night Owl -kaavalla. Henni lisäsi 110 koon kaavaan pituutta 116 senttisen paidan mukaan, joten paidoista tuli melko kapoisia ja pitkiä. Maipun Nelli-mekkoa varten ostetusta punaisesta singletrikoosta sai hihat toiseen dinopaitaan. Sinisen dinopaidan hihakankaat on puolestaan Nansolta ja vihreä resori Hennin varastoista.
Kestovaippakaupassa on dinokankaiden lisäksi paljon muitakin ihania uutuuksia. Ja nyt teille kaikille, blogissamme vieraileville, olisi tarjolla ALE-koodi postikuluihin.

Poimi Kestovaippakaupan verkkokaupasta ostoskoriin tuotteita vähintään 80 euron arvosta. Voit joutua poimimaan aika paljon kangasta tuohon summaan, kun on niin hyviä kangasaleja. Jos määrä hirvittää tilaa kaverille kanssa. Kirjoita kampanjakoodiksi: SIKSAKSISALE 

Muista olla tarkka koodin kirjoittamisen kanssa, sillä koodi on voimassa vain oikein kirjoitettuna ja kaikki kirjaimet tulee kirjoittaa isolla.

Tarjous on voimassa 31.1.2013 kello 24.00 saakka. Sitten juhlimmekin blogimme synttäreitä.

3 kommenttia:

 1. Hei!

  Tuossa tarjouksen päättymispäivämäärässä on kyllä jotain vialla...31.1 ei ole tänä vuonna sunnuntai,eikä ollut viime vuonnakaan,kuten vuosiluku väittää...
  -Outi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D kiitos tarkkaavaisuudestasi. Tekstin kirjoittamisessa oli vähän käytetty copypastea apuna ja sinne oli jäänyt vahingossa tuo sunnuntai sekä väärä vuosilukukin. Nyt asia on korjattu eli tämän kuun viimeiseen päivään on tuo päivämäärä ja tänä vuonna.

   Poista
 2. Vauhdikkaita kuvia touhulasta tyylikkäissä asuissa :) Näitä ollaankin nähty jo useampaan otteeseen kirmailemassa pallojen perässä ja hippaleikkien lumoissa. Ja iloista synttäriä blogille jo näin etukäteen!

  VastaaPoista