maanantai 17. joulukuuta 2012

Luukku 17
Olimme viikonloppuna Joulu-Matissa Mäki-Matin perhepuistossa. Siellä Elinan tyttö tonttuili villaisessa hiippamyssyssä, joka on tehty samaan tapaan kuin 1. luukussa esitelty myssy. Tämä lakki on vain hieman isompaa kokoa ja hiippakin on pidempi. Lakki on ommeltu vanutetusta villapaidasta. Reunassa oleva resori on neulottu Pirkanmaan Kotityön langasta. 

Hiippainen lakki sopi hyvin myös serkusten dinoleikkeihin. Jos joku erehtyi kommentoimaan jotain tontusta, korjasi tyttö heti: "ei kun mä oon lentolisko". Ja tottahan se on, lentoliskoilla on tommoiset nystyrät takaraivolla.


Perhepuiston Pikku-Mattia on sisusteltu uudestaan. Elina ompeli leikkitilaan istuintyynyt Finlaysonin Elefantti-kankaasta. Samalla sai opetella, että kuinkas sen vetoketjun saa siististi läpän alle. Sew, Mama, Sew! -blogista löytyy siihen hyvä ohje. Blogimme lukijoille vinkiksi, jos joskus tulette lasten kanssa Jyväskylään, käykäähän leikkimässä Mäki-Matin perhepuistossa! Siellä löytyy puuhaa monenikäisille. 

2 kommenttia:

  1. Ihanat norsutyynyt, tykkään tuosta kuosista tosi paljon! :) Harmi, etten tullut käyneeksi Pikku-Matin puolella ollenkaan, mutta seuraavalla kerralla sitten. Ja kyllä on hauska tytön pipokin, suojaa varmasti hyvin hyytävän kylmältä tuulelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä käydä uudistunutta Pikku-Mattia katsomassa, kun meette puistoon seuraavan kerran. ;) Piposta on tullut nyt tytön suosikki ja taitaa se ainakin villamyssyn kanssa suojata hyvin myös päätä.

      Poista