perjantai 7. syyskuuta 2012

joogasukat


Luonnon helmassa -näyttelymme on nyt avattu Seinäjoen Kivinavetassa. Avajaiset oli kivan rennot. Pöntinen piti diaesityksen ja kertoi mielenkiintoisia tarinoita kuvaustilanteista, Elina lausui loruja ja tietysti oli puhe myös maakuntamuseon puolesta. Hienon illan kruunasi saksofonisti Karoliina Rantalaisen luontoteemaan sopiva, liikuttavan ihana, musiikkiesitys.

Karo on Elinan käly ja kiitokseksi esiintymisestä Elina neuloi tällaiset joogasukat. Langat on ihan sekalaista sakkia, mutta villalankoja kuitenkin. Osan langoista Elina sai Kukkarukkasen Katrilta, kun Katri joutui muuton yhteydessä hieman karsimaan lankavarastojaan ja osa langoista löytyi sitten ihan omasta takaa. Näyttelytiimellyksen keskellä kävimme kuvaamassa sukat Kivinavetan takana.

Pieni pilkahdus näyttelystä:Näyttely on nyt siis avattu yleisölle ja se on avoinna 6.9 - 4.11.2012 ke 12-18, to, pe, su 12-16. Käykäähän tutustumassa! Sanaa saa myös levittää.

Ja vielä muistutus Apila-arvonnasta. Tänään on viimeinen päivä osallistua. Mahtava määrä onkin jo osallistunut, mutta vielä mahtuu mukaan!

4 kommenttia:

 1. Voi että tuo näyttely (ja se edellinenkin, kävin kurkkimassa kuvia pienen tiedon ilon siemenen -blogista) näyttää ihanalta! Tuleekohan joskus tulevaisuudessa Keski-Suomeen vastaavaa? Ois niin ihanaa viedä tytöt ihmettelemään tuollaista näyttelyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että innostuit näyttelystä! Olis tosiaan kiva saada näyttely tänne Keski-Suomeenkin esille, mutta vielä ei ole semmoista tiedossa. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan :)

   Poista
 2. Ihanat sukat, idea annettava hovikutojallenikin :)

  Tunnustus odottaa blogissani teitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi! Palaamme tunnustukseen myöhemmin!

   Poista