sunnuntai 5. elokuuta 2012

Raanuista hullaantuneet


Vähitellen raanut valtaa tulevan näyttelyn lisäksi alaa myös kodeissamme. Yhdestä raanusta Elina teki ensin tyynyn vanhan, puisen kaljakorin päälle. Näin kotiin saatiin kauan kaivattu rahi. Sitten valmistui sohvatyyny ja lopuksi vielä pieni kori kaukosäätimille. Raanusta jäi enää ihan pikkuinen pala jäljelle. Siitä voisi ehkä juuri ja juuri saada vielä jonkinlaisen kännykkäkotelon. Toinen raanu oli niin pehmoinen, että siitä Elina on ajatellut tehdä viltin. Tai vilttihän se on jo tuollaisenaan, mutta kovin kutittava, että ehkä siihen pitää jokin taustakangas ommella.

Onko joku muukin jo hullaantunut raanuista? Paljon ollaan mietitty, että miten mahtavia ja rohkeita väriyhdistelmiä niissä on käytetty! Tässä raanussa oli tosin melko rauhalliset värit ja ne sopi täydellisesti Heikki-veljemme maalamaan tauluun, joka on Elinan kodissa säilytyksessä.

8 kommenttia:

 1. Kauniita ovat tuotoksesi, pitäisikin katsella sillä silmällä vastaan tulevia raanuja. Niissähän on laadukasta villakangasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosiaan hyvää materiaalia, josta voi kehitellä vaikka mitä :)

   Poista
 2. Mahtava idea!! Ja kuinka nättejä noi onkaan.. :)

  VastaaPoista
 3. Onpa kivoja sisustusjuttuja raanuista! Asuntomessuilla oli myös yhdessä kohteessa SPR Kontista raanutyynyjä. Monessa muussakin kohteessa oli paljon mm. neulottuja peittoja ja jopa mattoja. Käsin tehty on nyt todella suosittua sisustuksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että SPR:n raanutyynyjä oli hyödynnetty Asuntomessuilla. Olikohan sen vuoksi raanut alennuksessa SPR-kirppareilla. Ainakin Seinäjoelta ja Jyväskylästä sai 3-5 eurolla nyt raanuja, vaikka ehkä noin kuukausi sitten niissä oli huomattavasti korkeammat hinnat. Kiva kyllä, kun käsintehdyt jutut on suosiossa!

   Poista
 4. Kiitos kommenteista! Nyt vaan kaikki etsimään omaan kotiin sopivan värisiä raanuja.

  VastaaPoista