torstai 9. elokuuta 2012

Luomapuut kenkätelineeksi




Elinan uudessa kodissa luomapuut ei meinannut löytää paikkaansa. Joskus ne oli toiminut kaiutintelineinä ja sittemmin ollut varastossa. Uuden kodin varasto on jokseenkin haisuli, joten siellä ei paljon mitään huvita säilyttää, joten pitihän niille paikka keksiä. Eteisessä tuntui olevan niille sopiva kolo ja Elina ajatteli laittaa ne väliaikaisesti siihen.... kunnes samantien tajusi, että luomapuistahan tulisi hyvä kenkäteline ja sellaiselle oli myös tarvetta. Ja ei muuta kuin pikkaisen matonkudetta kiepsutellen ja kenkäteline oli valmis!

14 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että tykkäsitte ideasta! :) Parhaat ideat tulee usein vahingossa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luomapuut on jotakin ihan muuta!

      Poista
    2. Niin se on hauskaa, kun kaikelle voi keksiä useita ja uusia käyttötarkoituksia!

      Poista
    3. Olet siis keksinyt uuden käytön kehinpuiden osalle, RULLALLE. Good idea!

      Poista
    4. Kiitos, että korjasit asian. Taisi herättää tunteita näin huolimaton käsitteiden käyttö. Tiedän kyllä luomapuut, mutta näitä kun niiden kanssa käytetään enkä tiennyt oikeaa nimeä, niin näin kävi. Luomapuina näitä on myyty, niin en ole sitä sitten kyseenalaistanut. Onneksi se oli sinulle niin tärkeää, että halusit kommentoida. Nyt ollaan taas hitusen tietäväisempiä. Mukavaa syksyä sinulle!

      Poista
  2. Hienoa, että joku on keksinyt luomapuille uuden käyttötarkoituksen! Juuri kesällä kesäpaikan vintillä noita katselin ja ihastelin, mutta jätin vielä sinne, kun en keksinyt, mitä niistä saisi aikaan, täytyypä seuraavalla kerralla pohtia itsekin, olisiko niistäkin sitten vaikka kenkätelineiksi! :)

    -Piia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaiutin ja kukkatelineinä niitä on aiemmin meidän siskosten kodeissa käytetty. Olen myös ajatellut, että niistä saisi kauniit valaisimet. Kietaisisi lankoja, matonkudetta, kangasta tai paperia ympärille ja asentaisi valon sisään. Kanna siis kotiinne vain seuraavalla kerralla kesäpaikallanne käydessänne :) Ne monien mahdollisuuksien luomapuut!

      Poista
    2. Jep, kanna kotiin vaan :) Kyllä niille aina jokin paikka löytyy.

      Poista
  3. Mainio käyttötarkoitus kauniisti patinoituneille luomapuille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Hienosti on kyllä patinoituneet ja hauskasti sopii yhteen, vaikka onkin keskenään hieman eri sävyiset.

      Poista