perjantai 24. elokuuta 2012

Ariel sai pyrstön


Maippu sai Tanssiinan Annelta ihania malli- ja jämätilkkuja. Monenlaista niistäkin pienistä tilkuista saa aikaan, kun antaa ideoiden hautua. Tässä on nyt ensimmäinen postaus ihanien tanssipukukangastilkkujen hyötykäytöstä. Ariel sai pyrstön ja bikinitopin. Näistä Maippu oli aika innoissaan, mutta nyt on ollut muut lelut kyllä suosiossa.  Onneksi Elinan tytär on vähän hoitanut tätä pyrstöllistä prinsessaa.


Meillä on kuvaustahti ja päivitystahti ollut vähän hitaanlaista viime aikoina. On vielä kesäkuullakin tehtyä päivittämättä, mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa... Ja Henni on kyllästynyt uudistuneeseen kirjainsanatunnisteeseen. Taidetaan vaihtaa se nyt pois ja laitetaan tilalle kommenttien hyväksyntä -toiminto. 

Monia uusia lukijoita on löytänyt blogiimme viime aikoina! Mahtavaa, tervetuloa! Arvonta onkin jo suunnitteilla :)

5 kommenttia:

 1. Oi miten ihana! Kyllä nyt kelpaa leikkiä, kun on hieno blingblingpyrstökin :)

  VastaaPoista
 2. Tuohan on mainio! Hyvä, että tilkuille on käyttöä.

  VastaaPoista
 3. Kyllpäs nyt on kiva leikkiä!! Ihanan pientä näperrystä jaksatte tehdä! Olisko muuten mahdollista saada teidän blogiin sitä tykkää toimintoa vai onko se muiden palvelimirn käytössä vain? Tiiviisti oon seurannut teidän blogia mutta valitettavan harvoin tulee kommentoitua.. Iso kiitos kuitenkin ihanasta blogista!!

  VastaaPoista
 4. Ihana! Nuo sanatunnisteet ovat alkaneet ärsyttää minuakin, olen myös miettinyt niiden poistamista ja siirtymistä tuohon hyväksymis-systeemiin.

  VastaaPoista