sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Emmeline-essun inspiroimana
Hennin kälyllä oli ylimääräisenä Marimekon Kissanminttu-kangasta. Henni lupasi ommella toiveiden mukaan kankaasta kaksi kaitaliinaa. Kangasta jäi vielä pieni pala, siitä ja parista kirpparilta löytyneestä tildatilkusta valmistui esiliina "Emmeline apron" -essuompelusten inspiroimana. Kaavaa ei ehtinyt tähän hätään tilata. Harmillisesti vasta jälkeenpäin tuli ilmi, että ystävällä olisi ollut tämä samainen kaava. Monelta mittailulta olisikin säästytty, jos olisi asia tullut aiemmin puheeksi. Kaitaliinat on kuvattuna lipaston päällä jonka kannen koko on 50x105 cm ja liinat tulevat pöytään, joka on mitoiltaan 60x120 cm. Vähän kattauksen mukaan voi sitten vaihdella kuvioiden puolta. Kangas riitti juuri ja juuri essuun ja kahteen kaitaliinaan. Joten tarkastipa tuli käytettyä koko kangas loppuun pieniä tilkkuja lukuunottamatta. Niillekin on tosin jo suunnitelmat valmiina.

Muutot alkavat olla ihan loppusuoralla, mutta vielä ehtii osallistumaan muuttoarvontaan. Tervetuloa uusille lukijoille ja oikein hauskaa vappua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ihanan keväinen kuosi ja hauska tuo essun malli - nättejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kuosi on kaunis ja essun malliin olen kovin ihastunut. Kuvahaulla tuleekin kaikenlaisia ihania eri kankaista toteutettuja versiota vastaan, kannattaa googlata.

   Poista
 2. Ihana, mäkin haluan, ihan kodinhengettäreksihän tuossa essussa muuttuu :) terv. Katri Kukkarukka, joka ei jaksa kirjautua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Kyllä mullekin tuli ihan kodinhengetärolo. Täytyy varmaan tehtailla lisää ;) joskus.

   Poista
 3. Tosi ihana essu! Pitäisi itsekin ommella...

  VastaaPoista