maanantai 26. maaliskuuta 2012

RÄYH!


Elina tuunasi pikaisesti tyttärelleen Hevisaurusmekon. Eräällä kirpparilla oli iso kori, jossa oli erilaisista paidoista leikattuja etukappaleita. Paidat oli ilmeisesti ollut jotenkin rikki ja niistä oli sitten säästetty vain nuo kuvalliset kohdat. Elinan tytär fanittaa kovasti Hevisaurusta ja violettia väriä, joten täytyihän korista napata mukaan kappale Hevisauruspaitaa. Kotona Elina alkoi tonkia muita tuunausta varten säästettyjä paitoja. Ja mikä säkä, paitojen joukosta löytyi käytännössä ihan saman värinen paita kuin tuo Hevisauruspaidan etukappale. Ihan pienen pienen sävyeron voi löytää, jos on oikein tarkat silmät ja oikein kovasti syynää. Elina halusi paitaan hieman pituutta lisää ja päättikin tehdä siitä lopulta mekon. Helman ja yläosan väliin tuli keltainen "vyökappale", joka sopii hyvin Hevisaurusten väriin. Keltainen trikoo on myös jostain vanhasta paidasta.

Tämä mekko oli kyllä oikein pikatuunaus, sillä kädenaukkoja ei ole huoliteltu ollenkaan ja päänaukkokin tuli alkuperäisistä paidoista. Mutta tämä ei ollut pelkkää laiskuutta. Eikös leikatut ja huolittelemattomat kädentiet olekin aika heviä?

Tänään Elinan tyttö sai pitkän odotuksen jälkeen itselleen myös Milli Pilli -pehmon. Kyllä nyt kelpaa rokata, kun on päällä hieno Hevisaurusmekko, serkulta perityt Hevisaurushousut ja kainalossa pehmoinen Milli Pilli! RÄYH!

4 kommenttia:

  1. Sormi hakee tykkäysnappia! Hieno meininki!

    VastaaPoista
  2. Ja päällä vielä hurja heviposeeraus. :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiitos! Tosiaan heviposeeraukset onnistuu mallikkaasti. ;)

    VastaaPoista