sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Ponyo


Elinan tytär on hullaantunut "Ponyo rantakalliolla" -elokuvasta tuttuun Ponyoon. Ja niinpä Henni sai taas uuden aiheen maalaukselle. Hahmo maalattiin jälleen netistä löytyneen kuvan avustamana ja EMO-tuotannon painoväreillä lakanakankaalle. Tyttärensä toivomuksesta, Elina surruutteli Ponyon kiinni valmiiseen Tutan t-paitaan. Maalaushommat houkuttaa Henniä edelleen ja nyt haaveissa on myös joidenkin omien hahmojen maalaaminen!


Arvontaamme on osallistuttu sankoin joukoin, mutta vielä mahtuu mukaan. On ollut kiva lukea kommenttejanne ja huomata, että myös uusia lukijoitakin on tullut paljon. Tervetuloa uudet lukijat ja kiitos myös vanhoille tutuille, että olette mukana!

Arvontaan liittyen kyseltiin kuinka blogin lukijaksi voi liittyä. Alla jonkinlaiset ohjeet. Toivottavasti niiden avulla kirjautuminen onnistuu!
 1. sivupalkista oikealta löytyy blogimme "LUKIJAT"
 2. paina sieltä painiketta "Liity lukijaksi"
 3. kirjaudu sisään aiemmin luomallasi tilillä. Vaihtoehtoina ovat Google, Yahoo ja Twitter. Jos sinulla ei ole aiempaa tiliä, sinun täytyy luoda se esimerkiksi Googlelle "Luo uusi Google tili" linkkiä seuraamalla.
 4. kun kirjautuminen on selvä, pääset klikkailemaan "Lue tätä blogia" -painiketta. Ja homman pitäisi olla selvä.

6 kommenttia:

 1. Meillä juuri viime viikonlopun sairastuvalla katsottiin tuo elokuva :)

  VastaaPoista
 2. :) Mekin katsottiin vasta nyt lauantaina.

  VastaaPoista
 3. Noniin, nyt minäkin sitten vihdoin sain itseni liitettyä lukijaksi. :)Osallistuin kyllä jo yhdellä arvalla arvontaan.

  VastaaPoista
 4. Kiva juttu Saara :) Lisätään toinen arpa Sinulle sitten.

  VastaaPoista
 5. Onpas ihana! Meillekin ihan uusi tuttavuus tämä elokuva, pitää katsoa pian.

  VastaaPoista
 6. Paita on ollut niin tykätty, että sitä on pitänyt aivan salaa pestä. Ihana, ihana! Ja elokuvahan on tosi valloittava. Suosittelut!

  VastaaPoista