perjantai 24. helmikuuta 2012

Ponyo tykkää kinkusta

Elina virkkasi räpyläisen Ponyon kaveriksi myös kala-Ponyon ja kyllä siitä tuli söpö. Sitä onkin nyt kannettu vihreässä sangossa ahkerasti. Mukavia leikkejä on leikitty elokuvan ja amigurumien inspiroimana.Ponyo tykkää kovasti kinkusta. Marimekon "Karmiini" -kankaasta saakin hauskoja kinkkuja/meetvursteja leikkeihin.


Ja vielä huhuilemme Lumiketun perään. Olet voittanut synttäriarvonnassamme! Laitahan sähköpostiin viestiä, jos haluat palkinnon. Muussa tapauksessa arvomme palkinnon uudestaan ensi viikon tiistaina 28.2.2012.

13 kommenttia:

 1. voi ihana ponyo <3 mä olen niin miettinyt mitän tän applikoisi ja millaiselle taustalle.. nuorempi ei vielä ole innostunut muusta kuin muumeista ja hepoista joten en uskalla aloittaa ettei mene työ hukkaan kuten totoroissa.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivottavasti kokeilet tuota Ponyon applikointia. Odotan jo innolla toteutusta! Nyt vaan jollain tavalla Ponyo innostus myös teidän kuopukselle!

   Poista
 2. Ihana tämäkin Ponyo! Mun pitää ehkä kanssa jossain vaiheessa yrittää tehdä Ponyo-pehmo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, olis ihana oikein iso Ponyo-pehmo kyllä ja kun olis se suunnitelmakin siihen pään tekoon ;)

   Poista
 3. Meidän 7-vuotias näki tämän ja heti halusi oman :) Pitää jossain vaiheessa kokeilla, osaisinko tehdä. Oliko tähän jossain ohje vai onko omasta päästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan aluksi anteeksi, että vastaukseni kesti, mutta olen ollut reissussa. Mukava kuulla, että teillä innostuttiin. Tähän ei ole ohjetta, omasta päästä tein... enkä kirjoitellut mitään ylöskään. En tiedä löytyiskö jostain muualta ohjetta, mutta varmasti, jos on vähänkään amigurumeja virkannut niin osaa kyllä soveltaa. Laitahan tänne vielä joku kommentti ja linkki blogiisi, jos päätät virkata Ponyon!!!

   Poista
 4. Voi, miten suloinen Ponyo! Löysin bloginne eilen ja kyllä riitti ihasteltavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että löysit tänne! Tervetuloa uudelleen :D

   Poista
 5. Ihan mahtava Ponyo!!! Upea toteutus hiuksissa!

  VastaaPoista
 6. Meidänkin Ponyo on nyt valmis: http://piipertajat.vuodatus.net/blog/3171970/ponyo-ponyo/
  Isompi ja vähän erinäköinen kuin teidän, mutta Ponyo kuitenkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että laitoit tänne linkin! Ihanalta näytti pörröhiuksinen Ponyo. Käykäähän muutkin katsomassa!

   Poista