keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Myssyjä ja tumppujaElina ompeli traktori-myssyn ystävän pikkuiselle vauvalle. Ihana traktorikangas Metsolasta ja fleece Eurokankaasta.Henni puolestaan ompeli Maipulle myssyn ja tumput murun vink-kankaasta. Aiemmin tehdyn puputakin jämäpalat saikin hyvin hyödynnettyä tässä projektissa. Toinenkin tumppu tuli kyllä ommeltua, vaikka sitä ei kuvassa näy. Se nimittäin katosi. Onkohan joku teistä sattumalta nähnyt kadonnutta tumppua? Ehkä se vielä löytyy jostain Hennin kotoa. Heillä, kun sattuu asustamaan myös ahkera tavaroiden levittelijä ja viskelijä.Nämä muruiset rokkikissa-asusteet Henni teki ystävänsä, Annen, pojalle. Aiemmin Henni saikin Tanssiinan Annelta ihanaa villafroteeta Maipun hautajaismekkoa varten. Kangasta jäi hieman yli ja niistä Henni ompeli vuorin näihin rokkikissa asusteisiin. Näissäkin käytettiin jämäpaloja, tällä kertaa hameesta ja housuista jääneitä.

Myssyissä on pohjana vanha tuttu kaava, jonka Henni on saanut ystävältään ja sitten sitä on sarjoittanut suuremmaksi ja pienemmäksi tarpeen mukaan. Siitä onkin tullut ihan meidän luottokaava, joten kiitos Susannalle kovasti alkuperäisestä kaavasta. Tumppuja varten Henni piirsi itse kaavan. Koon arvioinnissa hyvänä apuna oli Maipun lapaset.5 kommenttia:

 1. Kissilapaset ja pipo ovat olleet hyvässä käytössä, kiitos vielä! Nyt ne odottavat molemmat pesua, mutaisuusaste kertonee vauhdista ja vaarallisista tilanteista joihin kissit ovat osallistuneet!

  VastaaPoista
 2. Ihana traktorimyssy, kiitos Elina! :) Meilläkin on aikuisten koossa ihana metsolan auto-paita, josta olen ajatellut ommella pipon pojalle sitten myöhemmin. :) Ellen keksi käyttää kuosia johonkin muuhun.
  -saara

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Thanks!

  Kiva Anne, että on ollut kissat vauhdissa mukana! Meidän toinen pupunenkin löysi tiensä käsiä lämmitämään yhden takkini taskusta :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos minunkin puolesta! Mukavaa Saara, että myssy oli mieluinen!

  VastaaPoista