tiistai 31. tammikuuta 2012

Kohta juhlitaan kakkosta


Blogimme täyttää tänään 2-vuotta, joten sitähän pitää juhlistaa! Kaksivuotisen taipaleen kunniaksi järjestämmekin arvonnan, koska haluamme kiittää kaikkia teitä, jotka blogiamme seuraatte. Ilman teitä ja teidän kannustavia kommenttejanne, olisimme tuskin jaksaneet olla näin innoissamme blogitouhuista! Mutta vähän joudutte vielä jännittämään, sillä arvonta ei ala ihan vielä.

Synttäripostausta varten kuvasimme kotonamme erilaisia kakkosia ja viime aikoina olemme myös piirrelleet kakkosia. Numero kaksi on nyt niin pinnalla ja puhuttaa, että taidamme pitää arvonnan sen kunniaksi 2.2.2012.

9 kommenttia:

 1. Aa, taidankin arvata ehdokkaanne sunnuntain vaaleissa! =D

  Onnea kaksivuotiaalle!!

  VastaaPoista
 2. Mietiskelin tuossa just, että minkähän takia yhdessäkään blogissa jossa vierailen ei hehkuteta sitä... mikähän sen toisen numero nyt olikaan.

  Onnea myöskin!

  VastaaPoista
 3. Onnea synttärisankarille, ja terveisiä myös Vaajakosken kirjastolta, jossa piipahdimme Verttisen kanssa muutama päivä sitten, ja jossa Loruja Linnuista löytyi ensimmäisenä uutuuskirjojen joukosta lastenosastolta!

  VastaaPoista
 4. Hei, loistava päivä pitää arvonta, sillä 2.2. on myös valtakunnallinen kaksostenpäivä! :)

  VastaaPoista
 5. Erittäin hyvä kakkospostaus!! Arvontaa odotellessa...

  VastaaPoista
 6. Kiitos onnitteluista! Pysykäähän hereillä, sillä arvonta alkaa tuona kaksostenpäivänä 2.2.2012 klo 2.00. ;)

  Minna: Tosiaan jostain syystä se toinen numero, jota en muista minäkään, on jäänyt hieman vähemmälle huomiolle... jostain syystä

  Tanssiinan Anne: Kiitos kirjastoterkuista! Kiva kuulla, että kirja oli uutuuksien joukossa tyrkyllä :D

  VastaaPoista
 7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: näinhän se, altavastaajan pitää aina vähän vöyhkätä :) Jännittävää vaalinalusviikkoa!

  VastaaPoista
 9. Tiedoksi: Laitoimme kommenttien valvonnan päälle blogiimme. Poistimme anonyymin kommentin ja se on nyt luettavissa ilman viestin syrjintää edustavaa osuutta.

  "Anonyymi Feb 3, 2012 02:13 AM ^^ Johtuiskohan ihan siitä, että kakkosen äänestäjät ovat kaikki niin (poistettu teksti), mutta se toinen (joka on muuten kuutonen) pääsee läpi ilman sitä vöyhkäämistäkin. ;) "

  VastaaPoista